Weerwolfzussen zien Leo “Earl Grey” Koningen wel zitten

Door MF

weerwolf

Is buiten Zoetermeer het weerwolf-syndroom een uitzondering, echter niet in het Indiase dorp Pune-se. De zussen Rita (23), Corita  (18) en Tita (16) hebben van kop tot teen zware haargroei. De zussen erfden de aandoening van hun vader Karel India Pjotr (Kip) Curry

Vreemd genoeg is de rest van de familie wel normaal. De meisjes proberen geld in te zamelen om een laserbehandeling te ondergaan. ‘Anders vinden we nooit onze droomprins, aldus de zussen.

Binnenkort wordt er een documentaire gemaakt over de zussen door productiebedrijf Mike Kranenburg en Beer, in de hoop het benodigde geld te verkrijgen. De laserbehandeling zou zo’n 6000 euro kosten en in Zoetermeer bij cosmetisch bedrijf Rutger van der Schaemhaer moeten plaatsvinden. 

Onze droom is om uiteindelijk in het huwelijk te treden met een Zweeds-Nederlandse man van rond de 36. Wij zijn een enorm fan van de band Take Us en dan vooral van de benjamin van de band Leo. Rita:" Ik zou best zijn prive grizzlybeertje willen zijn" Corita: "Het lijkt me een droom om Leo in mijn vacht te sluiten".

Comments (6)

 

 1. Tafkab zegt:

  Nou Leo, je hebt ze voor het uitkiezen. En ach, een beetje haargroei. Laten we zeggen dat het compenseert met jouw beperking in lichaamshaar.

 2. The Earl zegt:

  Wow, op het moment dat je denkt eenzaam en alleen te zullen steven, kan je kiezen uit drie heerlijke teddybeertjes! Ik neem ze denk ik alledrie, ff cashen op die bruidsschatten.

 3. FG zegt:

  En ze willen een heleboel kleine beertjes van je

 4. Tafkab zegt:

  Dat moeten dan ijsbeertjes worden aangezien Leo The Ice man is. Ik ga ervan uit dat je eentje Knut gaat noemen?

 5. The Earl zegt:

  Ik noem ze gewoon allemaal Knut.

 6. Momu zegt:

  w.Huiswerk? Als ik bpooschapden doe is dat buitenshuis. Nog iets inhoudelijks Marcel? Vervelend of niet, dat soort vragen? Je overdreven lachje illustreert je onzekerheid en behoefte aan bevestiging. Waarvoor dank. Ik ben gaarne bereid aan je behoefte tegemoet te komen. Je hoeft je overigens wat mij betreft helemaal niet zo belachelijk te maken. Zelfkennis wordt vaak overdreven.

Geef commentaar