Voetbalpaspoort in contact met je oud ploeggenoten

Door MF

voetbalpaspport

Eindelijk kunnen we eens gaan bijhouden, hoe de voetbalcarriere van Tafkab er werkelijk uit ziet cq. uit gaat zien. Goede vriend Marvinho, toevallig ook nog indirect verwant, heeft vorig jaar de website www.voetbalpaspoort.nl gelanceerd. Is al in media via de VI geplubiceerd.

Via www.voetbalpaspoort.nl kun je je eigen voetbalgeschiedenis invullen, en in contact komen met je oude voetbalbuddies. Wie is er nou niet geinteresseerd, hoe het gaat met de topkeepers van Wilhelmus, Kaas en Mark Bubbert, of met de legendarische backs Jan Willempie Verwer of Patje Louts?

FG heeft zich als een van de twee van het legendarische gouden duo in de jarig tachtig, die furore maakten bij Wilhelmus en RKAVV, en het zelfs tot de Haagse jeugd-selectie onder 16 jaar schopten, reeds aangemeld. Aanmelden kan hier. En nee wantrouwige vrinden, ik krijg hier niets voor, zelfs niet in natura. Zwaar benieuwd hoe Tafkab zijn carriere, als logge lichtvoetige linksbuiten eruit ziet.

Comments (6)

 

 1. Stoopid zegt:

  Ik sta dr ook op hoor… Je moet alleen jouw gegevens wel goed invullen Aar! RKAVV was in het seizoen ’88-’89…

  De start van dat seizoen was na de geweldige vakantie…

 2. FG zegt:

  Oh ja, dat was het jaar toen we net een dagje terug waren van de vakantie, en even bij RKAVV langs gingen om te kijken, en jij ineens moest meedoen :-)
  Met geleende voetbalschoenen, ging je als een fitte panter over het veld!

 3. Tafkab zegt:

  1989? Was dat niet het succesjaar van Gunder Bengtson en Verbeek?

 4. FG zegt:

  Bengtson werd in december 1989 aangesteld. Feyenoord werd toen 11e. In maart 1991 werd ie ontslagen. Ik was eind 1989 al aan het afbouwen bij SV Voorburg 10. Stoopid vierde toen zijn successen op zondagmorgen in RKAVV 2.

 5. Tafkab zegt:

  In december 2009 aangestekd en in maart 1991 ontslagen? Wat had je gedronken toen je deze comment schreef? However, mijn imposante voetbalcarriëre staat er ook op. Laat duidelijk zien dat ik in de herfst van mijn voetballoopbaan nog steeds tot grootse dingen in staat ben.

 6. FG zegt:

  Bij mij staat toch echt 1989 ;-]
  Echt een imposante lijst hoor. Ik denk dat er wel een episode in Hard Gras aan zit te komen!

Geef commentaar