Take Us verrast met comeback

Door MF

Boekel – Tot grote blijdschap van alle die hard-fans van de beste boyband aller tijden Take Us heeft de band afgelopen weekend een waanzinnige comeback gemaakt. De heren Arie FG, Stoopid, Tafkab en Leo Earl Grey speelden voor een intiem gezelschap in het prachtige Mooi Zicht te Boekel de allergrootste hits.

“The grass is always greener”, “Lee Lee Lee” en het immer gevoelige “Slobber slobber m’n stok” passeerde de revue.

De band trok zo’n 3 jaar geleden de deur dicht van het huisje De Mossel in Renesse en daarmee leek een einde te komen aan de succesvolste boyband ooit. De fans treurden langdurig om dit besluit maar hadden begrip voor de 4 adonissen die het niet konden opbrengen verder te gaan zonder hun steun en toeverlaat in Renesse, Rob Jonker.

De mooi boys hadden geen ruzie met elkaar en zochten elkaar voortdurend op maar tot muzikale hoogtepunten leidde dat nog niet. 2 jaar geleden deden de jongens een poging in de bosrijke omgeving van Leersum maar dat leidde niet tot de verwachte potentiële muzikale knallers die ze voor ogen hadden.

Vorig jaar werd een nieuwe poging gewaagd in het pittoreske Boekel maar doordat de Benjamin van de band Leo The Earl meer tijd besteedde aan de aanwezige chickies dan aan de muziek liep ook dat plan in het water.

Maar nu, in 2015 was het eindelijk zover. Het begon met een simpele beat ingeluid door Stoopid en niet veel later volgden de anderen ook. Het eerste nummer “Chez Mari”, een Franse ballade voor de altijd warme en hartelijke Mari van Mooi Zicht kwam als eerste uit de koker. Het rocknummer “Hamas, hamas, Sander zit vol met gas”, geschreven door Stoopid werd ook met luid gejuich bejubeld evenals het gevoelige “Zo is de leven” dat bij menig bezoeker een traan over de wang deed rollen.

Uiteraard werd er in dit weekend ook weer gestreden om diverse prijzen. Zo heroverde Tafkab op vrijdagavond de George Baker beker door met Italië de Belgen van Arie FG te verslaan. Na een bloedstollende finale zonder doelpunten was de robuuste Zoetermeerder ijzig cool in het nemen van strafschoppen en pakte hij de eerste prijs van het weekend.

De revanche van FG liet niet lang op zich wachten want de volgende dag prolongeerde hij voor de derde keer op rij zijn titel in de strijd om de Lou Reedt Memorial Trophy. Diezelfde dag wist Leo The Earl beslag te leggen op de Buzz medaille die hij verrassend genoeg een jaar geleden moest afstaan aan Stoopid. Met het winnen van de TUPT-bracelet was Leo de grote winnaar van dit weekend door met 2 prijzen naar huis te gaan. Hoewel Stoopid met lege handen stond keek hij toch met een goed gevoel terug op het weekend en dat zit hem met name in de volgende gedachte:

Take Us is terug, en ze zijn beter dan ooit!

The boys are back

Tafkab wint TUPT

Leo wint TUPT

Leo wint Buzz

Arie wint LRMT

Tags: , , , , ,

Comments (2)

 

  1. Earl zegt:

    Ik mis het mooie zicht op Marie

  2. Leo zegt:

    Man, wat mis ik het mooie zicht op Marie

Geef commentaar