Take Us lanceert nieuwe hit “Bij elkaar”

Door MF

Terwijl iedereen van Take Us het razend druk heeft (film monteren, fans tevreden houden, op top niveau hockeyen, barcecuen en trainingen geven aan de troepen in Afghanistan), hebben de idolen van Take Us ook nog tijd gevonden om een nieuwe hit te lanceren. Dit op veler verzoek van de miljoenen fans uit Renesse, Afghanistan, Brunei, Mongolie en Palestina. Het nummer "Bij elkaar" is bij deze dan ook gelijk gebombardeerd tot zomerhit voor de komende vijf jaar. Want laten we eerlijk zijn, uiteindelijk willen we toch allemaal bij elkaar naakt in de jacuzzi  zijn.

Dus geniet ervan, en voor de liefhebbers de songtekst om te karaoken.

 

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 

Ik zal Tafkab nooit vertellen hoe mijn hart breekt
breekt bij een klein gebaar of een woord dat Gertje Billy Billy spreekt
hoe mijn hart dan breekt
Ik zal Tafkab nooit kunnen zeggen hoe mijn hart breekt
als bij een klein gebaar of een woord dat ik spreek
ik jouw hart ook breek

Blijven wij bij elkaar
om eelt op ons hart te kweken
Blijven wij bij elkaar
tot dat hart niet meer kan breken

Zal ik Tafkab ooit kunnen zeggen hoe mijn hart breekt
als door een misverstand, er was niets aan de hand
ik jouw hart weer breek
Zal ik Stoopid dan vertellen hoe mijn hart breekt
breekt bij een klein gebaar of een woord dat jij spreekt
hoe mijn hart dan breekt

Blijven wij bij elkaar
om eens dezelfde taal te spreken
Blijven wij bij elkaar
tot het hart niet meer zal breken

Oeoehoeoe
Oeoehoeoe
Oeoehoehoeoe (437 keer)

Blijven wij bij elkaar
om eelt op ons hart te kweken
Blijven wij bij elkaar
tot dat hart niet meer zal breken

Blijven wij (blijven wij bij) bij elkaar
om eelt op ons hart te kweken
Blijven wij (blijven wij bij) bij elkaar
tot dat hart niet meer zal breken

Blijven wij bij elkaar
blijven wij bij elkaar
oh blijven wij bij elkaar

Oeoehoehoeoe (45 keer herhalen zonder te ademen)

Comments (2)

 

  1. Stoopid zegt:

    Wat een vreselijk zeiklied! Ik zal eens een songtekst plaatsen wat we moeten opnemen!

  2. FG zegt:

    Stoopid, onze fans lopen hier mee weg. Vooral die solo van jou waar jij 8 minuten oehoehoehoe zingt is goud waard. Ik ben bang dat een songtekst van jou alleen maar bezwete mannen met zwarte t-shirts aantrekt.

Geef commentaar