Take Us eert Whitney Houston met tribute-cd

Door MF

De wereld zingt een toontje lager na het plotseling overlijden van Whitney Houston. Ook bij de leden van Take Us is het nieuws ingeslagen als een bom.

Na Sugar Lee Hooper, Amy Winehouse en Biggie Smalls heeft alweer een grote inspiratiebron van de jongensband het tijdelijke voor het eeuwige ingeruild. Het moge duidelijk zijn dat dit de boys behoorlijk heeft aangeslagen. Maar Take Us zou Take Us niet zijn als ze niet een positieve draai zou geven aan deze afschuwelijke gebeurtenis.

Take Us duikt namelijk deze week nog in de studio van topproducer Mike Kranenburg om een heuse tribute-cd in te zingen. Op deze plaat zullen de leden van de band hun eigen versies van de grootste hits van Whitney ten gehore brengen. Enkele nummers zijn al bekend gemaakt:

I will always lick you door Arie FG
I wanna fart with somebody door Stoopid
The greatest nose of all door Tafkab
Shaving all my parts for you door Gertje Billy Billy
I’m your polar bear tonight door Leo Lokon Earl Grey

De naam van het album is ook al bekend: Take Us does Whitney. Het zal naar verwachting eind februari in de winkels liggen
Om te voorkomen dat ze weer voor lijkenpikkers worden uitgemaakt zal Take Us alle opbrengsten schenken aan het goede doel: Save the Mitsubishi Auto.

Comments (2)

 

  1. Tafkab zegt:

    Kijk, dat zijn alweer pareltjes in de dop. Alles voor Whitney.

  2. FG zegt:

    Prachtige meezingers. Wordt wel met een brok in de keel opnemen hoor.
    En voor een prachtig doel..

Geef commentaar