Take Us does Renesse 2011 enorm succesvol

Door MF

Renesse – Het evenement der evenementen – Take Us does Renesse – is dit jaar enorm succesvol verlopen. Voor de 10e keer togen de bandleden richting Renesse om daar door een enorme menigte te worden ontvangen.

De eerste twee bandleden die in Renesse arriveerden waren zoals gewoonlijk Arie FG de Geus en Rutger Tafkab van der Meer. Bij hun inmiddels vaste lunchroom Zoet en Harig genoten de adonissen op het terrasje in een strak herfstzonnetje van hun gebruikelijke tosti hawai en Italiaanse bol gezond. Daarna vervolgde de weg naar De Zuidhoek waar beheerder Rob Jonker al ruim vantevoren op de uitkijk stond bij huisje nummer 2 (De Krab) om de twee op zijn kenmerkende wijze weer te verwelkomen. Groot was de verrassing toen niet Masja maar ene Mei Li Suk Mi Fuk Mi Ling naast Rob stond. Op de vraag hoe het met Rob ging mompelde hij somber dat het naar omstandigheden redelijk wel ging. Voor Arie en Rutger alle reden om te concluderen dat Masja dood is. Om de teleurstelling te verwerken had Rob voor een ieder een boxspring gekocht en de oude houten krakende piepbedden ritueel verbrand in de stookkachel van zijn trailer. Arie en Rutger hielden 1 minuut stilte ter nagedachtenis van Masja waarna het tweetal de proviand in ging slaan om zodoende genoeg voorraad te hebben voor het hele weekend. Rob en Mei Li zorgden ervoor dat het huis weer spic en span was.

Bij terugkomst vanuit de supermarkt begon de traditionele rolverdeling. Tafkab begon met het uitruimen van de boodschappen terwijl Arie FG de beamer en playstation ging installeren. Nadat alles gereed was klonk weer het bekende plong, tsk, klok klok klok aaah geluid toen het eerste flesje bier soldaat werd gemaakt. Het startsein voor Take Us does Renesse. Sander Stoopid Stoop volgde al snel en Leo Lokon Earl Grey kwam rond half 8 ‘s avonds.

Het weekend stond uiteraard in het teken van het toernooi om de George Baker beker en  het Take Us poker tournament. Tot ieders grote verrassing verscheen vlak voor het begin van de strijd om de TUPT-bracelet niemand minder dan Gertje Billy Billy. De band was weer compleet en zodoende werd het succesvolle weekend alleen maar beter en beter. Nieuw dit jaar was de Take Buzz Medaille. Een prijs voor degene die het beste in het showspel Buzz was. Ook werden weer twee potentiële hitnummers geschreven. Tchabalalalala en Slobber me stok zijn twee pareltjes van nummers die zeer waarschijnlijk weer enorm succesvol zullen zijn.

Al met al is het weer duidelijk dat Take Us does Renesse zijn vruchten heeft afgeworpen. Het lange verlangen naar Take Us does Renesse 2012 kan weer beginnen.

 

Comments (3)

 

 1. FG zegt:

  Ik wil Tafkab hier ook nog bedanken voor zijn kookkunsten. Kip, varkenshaas het was weer een genot.
  Het gat van Cas Spijkers wordt moeiteloos opgevuld door Tafkab.

 2. Tafkab zegt:

  Het binnen 3 minuten naar binnen stouwen van dit voedsel door jullie is voor mij al een bron van genot en een blijk van waardering voor de 3,5 uur die ik in de keuken heb doorgebracht.

 3. The Earl zegt:

  Ik vond de magnums enkeltvis die je had uitgezocht ook heerlijk!

Geef commentaar