Take Us brengt nieuw nummer uit

Door MF

Voorburg – Het heeft even geduurd maar Take Us komt met een nieuw nummer. Dit nummer, getiteld "Boyband",  is geschreven door Arie FG en wordt ook door hem op zijn kenmerkende gevoelige manier gezongen.

Eerder werd al bekend dat Take Us dit nummer ook zal spelen tijdens Take us does Renesse 2009. Voor degene die daar niet op kunnen wachten hebben de bandleden besloten het nummer nu al beschikbaar te stellen voor zijn fans op het wereld wijde web. Opvallend in dit nummer zijn de namen aan het begin van het lied aan wie dit nummer wordt opgedragen. Een persoonlijke keuze van mister FG himself. De recensies zijn al lovend over dit nummer en naar verwachting zal ook dit lied hoge ogen scoren in de hitlijsten.

 

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Comments (6)

 

 1. fg zegt:

  deze song zat al jaren in mijn hoofd, en naarmate take us renesse nadert, wordt ik altijd enorm emotioneel. Dus deze hit is voor jullie rakkers!

 2. tafkab zegt:

  en voor peter!

 3. Stoopid zegt:

  Geweldig!

 4. The Earl zegt:

  Ik zit hier mijn tranen te verbijten, dit is het mooiste lied dat ik ooit heb gehoord!

 5. Sleeper zegt:

  Woehaaa!!! Ik laat MFTU op mijn billen tatoeëren.

 6. tafkab zegt:

  Zet er ook Stoopid bij. De O zit er al.

Geef commentaar