Tafkab vertrekt naar Zuid-Afrika

Door MF

Zoetermeer – Vandaag is het dan eindelijk zover. Tafkab vertrekt naar Zuid-Afrika om heel Oranje een hand hart onder de riem te steken.

Vanaf Brussel Airport waar duizenden fans worden verwacht die Tafkab zullen uitzwaaien, vliegt de sympathieke Zoetermeerder met het uiterst betrouwbare Ethiopean Airlines via Parijs en Addis Abeba naar Harare in Zimbabwe. Ook daar is de verwachting dat hordes fans zich verzamelen in de aankomsthal. Maar niet alleen voor Tafkab maar ook voor niemand minder dan The Fabulous Fab.

Deze goedlachse Zimbabwese rapper die eerder al successen had met Tafkab en Susan Boyle zal Tafkab de komende 2 weken vergezellen in wat wel het beste omschreven kan worden als "a roadtrip through South-Africa". Met chauffeur en naaste familielid Erwin Zumba van der Meer zullen de drie afreizen naar Johannnesburg en Durban. Bij de wedstrijd Nederland-Denemarken en Nederland-Japan zullen Tafkab featuring The Fabulous Fab een spetterend concert geven.

Ook staat nog een diner met Nelson Mandela op het programma als mede een dagje in de jacuzzi met de beeldschone van origine Zuid-Afrikaanse actrice Charlize Theron. De verwachting is dat Tafkab op 25 juni weer terugkeert naar Nederland. Tenzij Charlize daar anders over denkt.

Links: Nelson Mandela enorm blij met komst Tafkab & The Fabulous Fab. Rechts: Charlize Theron ziet smachtend uit naar Tafkab.

Comments (1)

 

  1. FG zegt:

    Ik vind die uitdrukking van Mandela meer lijken op de day after aangebakken bami.
    Een heel relax en safe tripje naar Ethiopean Airlines via Parijs en Addis Abeba naar Harare in Zimbabwe. We gaan Tafkab op de voet volgen via twitter en zijn live weblog TafkabTakesWholeAfrica.blogger.com of TheLongWayUpYourAss.com.
    Dit avontuur is net een kuifje avontuur.
    Tafkab en de blote bosjesmannen :-)

Geef commentaar