Tafkab verslaat Stoopid in kamelenrace

Door MF

Tilburg – Gisteren vond er op de jaarlijkse Tilburgse kermis een happening plaats die zijn weerga niet kende. Niemand minder dan Sander “Stoopid” Stoop en Rutger “Tafkab” van der Meer bezochten de kermis en namen het met nog tien dolgelukkige medespelers tegen elkaar op in een heuze kamelenrace.

Tafkab nam plaats bij kameel 7 en Stoopid deed het met kameel nummer 8. De strijd was na het startsignaal op z’n zachtst gezegd bloedstollend. Tafkab nam snel de leiding maar Stoopid kwam even snel weer opzij. De overige concurrenten hadden al snel in de gaten dat er tegen deze twee fenomenen ging eer viel te behalen en stuk voor stuk haakten ze af. De strijd in de finale ging tussen Stoopid en Tafkab.

Waar Stoopid dacht zijn kameel als eerste over de eindstreep te drukken was het uiteindelijk toch Tafkab die er nog een ferme eindsprint uitperste en met de overwinning aan de haal ging. Onder een luid gejuich van de vele toegestroomde toeschouwers mocht Tafkab uit handen van Miss “Tilburgse kermis” een prachtig overwinningskussen in ontvangst nemen. Stoopid keek met een beduusd snoetje en lege handen toe.

De kamelenrace in volle gang met op de achtergrond de imposante skyline van Tilburg

Geef commentaar