Tafkab meets Susan Boyle

Door MF

Edinburgh – Naar nu blijkt heeft Tafkab bijna 2 weken geleden een bliksembezoek aan Schotland gedaan voor naar eigen zeggen promotionele doeleinden. Toch blijkt er nog een andere reden te zijn.

De immens populaire meiden-idool vertrok op woensdag 9 december naar Glasgow. Daar ontmoette hij de Zimbabweze rapper/beatboxer The Fabulous Fab. Met deze in zijn geboorteland enorme grootheid besprak Tafkab de mogelijkheden voor een intensieve samenwerking. Om de overeenkomst te beklinken vertrok het duo de volgende dag naar Edinburgh. Terwijl de heren door de stad liepen werd Tafkab plots gegrepen door een redelijk belegen vrouw die Tafkab wel enigszins bekend voorkwam. Zij bleek Tafkab direct te hebben herkend en vroeg meteen of zij met hem op de foto mocht.

De warmbloedige Tafkab die voor iedereen altijd tijd maakt had ook hier uiteraard geen bezwaar tegen. Na de foto vroeg de dame of zij wellicht met Tafkab een duet kon opnemen en toen zag de Zoetermeerder het ook. Deze vrouw bleek niemand minder dan de ster van dit moment in Groot-Brittanië en Amerika, Susan Boyle. Tafkab had direct oren naar een samenwerking met haar maar niet zonder de overige bandleden van Take Us. Tafkab weet als geen ander hoe graag Stoopid met belegen en bejaarde vrouwen werkt dus om zijn Tilburgse vriend een plezier te doen werd er snel een overeenkomst bereikt. Wanneer er een single komt met Susan Boyle en The Fabulous Fab is nog niet bekend.

Afb. Tafkab samen met Susan Boyle en The Fabulous Fab

Comments (4)

 

 1. Stoopid zegt:

  Zo, Susan heeft in de zon gezeten zie ik… Maar wie is die gast met die rode sjaal?

 2. FG zegt:

  Heb je nou je hand op haar kont? Maar driewerf applaus voor Tafkab. Want wie kan er nou zeggen, dat ie op de foto staat met Susan Boyle en Denzel Washington?

 3. Tafkab zegt:

  Tuurlijk heb ik m’n hand op dr kont. Zo’n kans krijg je eens maar nooit meer. En het is niet Denzel. Het is Samuel L. Jackson.

 4. Neela zegt:

  Apple laptops zijn state-of-the-art, ze zijn echt beter dan winwods laptops. Het zit hem in de “kleine” dingen, want aan de specs van bijvoorbeeld processor en grafische kaart zie je het niet.Als ik een rijtje mag noemen van features die ik fijn vind aan mijn MacBook die niet op de gemiddelde (goedkopere, maar qua specs gelijke) Dell of Mediamarkt laptop zitten, dan zou ik bijvoorbeeld noemen:- backlit en erg fijn keyboard- supermooi scherm- ruim 5 uur batterij duur (effectief met wifi aan)- SSD drive- stroomsnoer met magneet- licht, dun en kleine adapter- Mac OS X Zoals Jorrit ook aangeeft je wordt op een gegeven moment vanzelf nieuwsgierig als je een tijdje Apple producten als iPhones, iPods en iPads gebruikt. En zo niet dan niet natuurlijk 😉

Geef commentaar