Tafkab gaat naar Zuid-Afrika

Door MF

Johannesburg – Nog minder dan 5 maanden te gaan en op één na grootste voetbalfeest ter wereld gaat weer van start. Naast het winnen van de George Baker beker is de Wereldbeker toch ook één van de meest felbegeerde trofeeën die een land graag zou willen winnen.

Gisteren is bekend geworden dat op uitnodiging van Mister South Africa Nelson Mandela, Tafkab een bezoek gaat brengen aan dit land tijdens het Wereldkampioenschap voetbal. Terzijde gestaan door de Zimbabwese rapper The Fabulous Fab met wie Tafkab al eerder successen boekte in Groot Brittanië samen met Susan Boyle, zal hij de wedstrijden Nederland-Denemarken en Nederland-Japan bezoeken. Uiteraard zullen de belevenissen van Tafkab en The Fabulous Fab weer goed te volgen zijn op deze site.

 

Comments (7)

 

 1. FG zegt:

  Dit wordt natuurlijk weer een oscar-waardige film. Iemand al een titel voor deze thriller / horror / komedie / tiroler-film? Ik zat te denken aan Tafkab does Winnie Mandela.

 2. Tafkab zegt:

  Amandla Tafkab

 3. The Earl zegt:

  Over voetbal gesproken, ik had hier eigenlijk wel direct een vlammend stukje over die glorieuze overwinning van gisteren verwacht.

 4. Stoopid zegt:

  Ik offer mijn pink graag om onze rossige baboon door de townships te zien wandelen. Vast een mooier beeld dan die hele WK! Kan ik nog mee?

 5. FG zegt:

  Hij zal dicht in de buurt van Faboulous moeten blijven. En dan bedoel ik 7 x 24 uur. Want ze zijn daar dol op vers vlees.

 6. Tafkab zegt:

  Ik kan kaarten bij bestellen Stoopid. Maar wel gauw want anders gaat het niet meer.

 7. FF zegt:

  Hij zal dicht in de buurt van Faboulous moeten blijven. En dan bedoel ik 7 x 24 uur. Want ze zijn daar dol op vers vlees.
  TK what does this mean in english

  fabulous

Geef commentaar