Tafkab & FG op bezoek bij Arsenal

Door MF

Londen – Rutger Tafkab van der Meer en Arie FG de Geus hebben afgelopen weekend een kort bezoek gedaan aan Londen en hebben op uitnodiging van boezemvriend Arsene Wenger de wedstrijd Arsenal-Sunderland bezocht.

Vrijdag werden de heren door mede-bandlid Stoopid in de Mitsubishi auto van Tafkab afgezet op Eindhoven Airport. De zeer ontspannen vlucht – waarbij Tafkab een gloeiend hete halve literbak koffie en FG 0,33 liter bier naar binnen moest werken in een paar minuten tijd – bracht het tweetal op Londen Stansted. Na een treinreis van een uur en een korte wandeling arriveerden onder het toeziend oog van de gehele Joodse gemeenschap van Hackney ze bij het vijf-sterren Kadimah hotel. De ontvangst – een envelop op de counter voor een gesloten balie met Arie’s naam erop – was hartverwarmend. Na telefonisch contact met Jason, de loopjongen en persoonlijke slaaf van Arsene Wenger, doken FG en Tafkab het bruisende nachtleven van Hackney in om nog wat handtekeningen uit te delen.

De volgende dag na een zeer uitgebreid luxeus ontbijt gingen de twee richting het Emirates Stadium waar ze overladen werden met kado’s. Namens Niklas (The Last Air)Bendtner kregen ze ook een origineel Arsenal-shirt met Stoop 69 op de achterkant met het verzoek deze te overhandigen aan Stoopid waar de Arsenal-spits al sinds jaar en dag een enorme fan van is. Anderhalf uur voor de wedstrijd werden de twee het stadion binnen geleid om ze enigszins te ontzien van de talloze fans die allen een glimp wilden ontvangen van de adonissen. Na een ontspannen uurtje in het stadion was om 15:00 uur de aftrap en genoten de mannen van een boeiende pot voetbal die helaas in 0 – 0 eindigde.

Na de wedstrijd nuttigden de twee nog een uitgebreide maaltijd bij het met 3 Michelinsterren bekroonde restaurant Angus. Een kwartiertje later waren de twee weer op weg naar het hotel en genoten ze van een welverdiende nachtrust. De volgende dag werden de twee vroeg uitgezwaaid door opnieuw de gehele Joodse gemeenschap van Hackney en een aantal uur later landden ze weer op Eindhoven Airport waar Stoopid met tranen in de ogen het Arsenal-shirt in ontvangst nam. In Londen was het nog lang onrustig na het bliksem-bezoek van FG en Tafkab.

FG met zijn enorme kanon

Ook Tafkab onder de indruk van het kanon

FG met Ars-ene

De mannen bij het Arsenal-logo

FG is als eerste in het stadion

FG en Tafkab genieten van elkaar

Stoopid opgetogen met zijn Arsenal shirt.

Comments (4)

 

 1. FG zegt:

  Ik wil hierbij Arse-ne, Jason, Angus, Stoop 69, de Joodse orthodoxe gemeenschap maar vooral mijn goede vriend Tafkab bedanken voor een onvergetelijk weekend. Toch bijzonder om te weten in wat voor kledij je vrienden slapen.
  Ben bijna klaar met mijn dagboek. Die zal ik delen met de fans op takeus.nl

 2. stoopid zegt:

  Ja… Woorden schieten te kort. Nog altijd beduust van het weelderige kado. Dank mannen!

 3. Tafkab zegt:

  Don’t mention it Stoopid. Alleen de voorpret was het al meer dan waard.

 4. Nathalie zegt:

  “Ben bijna klaar met mijn dagboek. Die zal ik delen met de fans op takeus.nl” Zo’n online publicatie scheelt toch een hoop spaarwerk voor arme fans zoals ik. Fijn om te horen dat het zo ook kan hoor! En prachtige foto’s natuurlijk. Ze hangen al op megaformaat boven m’n bed.

Geef commentaar