TAFKAB en FG in remake Josephine Mutzenbacher

Door MF

De leden van Take Us blijven zich roeren in filmland. Nadat eerder deze week bekendwerd dat de kaskraker Streetfighter 3 The Legend of Chun Li van der Meer maar liefst 34 oscarnominaties in de wacht heeft gesleept, volgt vandaag het nieuws dat zowel FG als TAFKAB een rol heeft bemachtigd in de remake van Josephine Mutzenbacher.

Beide heren delen al sinds hun vroege jeugd een behoorlijke erectie obsessie voor de Weense slet uit vervlogen tijden. Of zoals TAFKAB zegt: “Josephine is voor ons meer dan een karakter uit een boek of een personage in een film. Zij is de ultieme cult-held van de jaren zeventig-porno”. Het moge duidelijk zijn dat de beide boybandleden er als de kippen bij waren om te auditeren, toen bekend werd dat er een remake zou worden gemaakt.

Voor TAFKAB was de auditie volgens eigen zeggen een formaliteit, gezien zijn enorme staat van dienst met glansrollen in eerder genoemde blockbuster Streetfighter 3, Take US The Movie en Take Us the Movie 2. Hoe dan ook, hij heeft een rol binnengehaald en wel die van Baron Von Hintergenommen, een bronstige oude edelman die Josephine alle hoeken van de kamer laat zien.

Bij FG ging de auditie wat minder soepel. Zijn stuntelige acteerwerk deed menig wenkbrauw fronsen. Pas toen FG zijn broek liet zakken, werd duidelijk dat men niet om hem heen kon. Hem werd de rol van Günther aangeboden. Günther is een tuinman die voortdurend bezig is de heg in de juiste vorm te knippen.

De verwachting is dat Josephine Mutzenbacher 2010 het komend voorjaar gaat draaien in morsige bioscoopjes bij jou in de buurt. Kun je niet wachten, houd dan deze website in de gaten voor exclusieve previews en unieke kijkjes achter de schermen!

 

Comments (4)

 

 1. FG zegt:

  Ik hoop wel dat er nog een beetje van verhaallijn in zit. Ik weet namelijk dat Baron Von Hintergenommen, direct to the point is, en niet echt van de dialoog. Gelukkig heeft Tafkab deze rol gekregen, want met een bagage van 24 HP films (Handyman 1 t/m 24), moet Von Hintergenommen, door Tafkab gespeeld, een verademing zijn.

 2. Tafkab zegt:

  De rol van Josephine wordt overigens gespeeld door Patricia Paay die ten behoeve van deze film ook nog uit de kleren gaat in de Playboy. De ideeën lagen al in 1997 op de plank maar het heeft 12 jaar geduurd voordat La Paay de voor Josephine zo kenmerkende bos met krullen tussen haar benen had gekweekt. Ook Lokon heeft een klein rolletje in deze film. Als de verre achterneef van baron Von Hintergenommen, Herzog Ichbin von Zweiseitengenommen.

 3. The Earl zegt:

  Is TAFKAB de handyman? Dat ik daar niet eerder aan heb gedacht! Die stem kwam me al zo bekend voor!

 4. Tafkab zegt:

  Duh…een kale vent die met een vlotte babbel meisjes in bed lokt. Dat kan er maar eentje zijn, Lokon. Gebruik overigens dezelfde camera als in Renesse.

Geef commentaar