Tafkab 40 jaar!

Door MF

Zoetermeer – Vandaag is een heugelijke dag, want het is op de kop af 40 jaar geleden dat Rutger van der Meer het levenslicht zag!

De vergrijzing begint aardig toe te slaan binnen Take Us, nu na Stoopid, Arie FG en Gertjan Billy Billy ook Tafkab de magische grens van 40 jaar is gepasseerd. Een schok voor velen waarschijnlijk, want Rutger wordt doorgaans niet ouder geschat dan 23. Maar het is echt waar, de adonis van Take Us is echt al weer 40 jaar oud.

Tafkab viert zijn verjaardag zaterdag a.s. op de ingetogen wijze die we van hem kennen,  met zijn 80 beste vrienden in partycentrum Sit ‘n Go  te Zoetermeer. Het thema van dit extravagante feest is At the movies. Een zeer passende themathiek gezien Rutgers vetglansrollen in kaskrakers als Take Us The MOVIE I en II, The last airbender, Streetfighter 3 The Legend of Chun Li van der Meer, Josephine Mutzenbacher en Indiana Jones V.

Het gonst de laatste weken dan ook van de geruchten. Want de grote vraag is: als welk filmfiguur zal Rutger acte de présence geven op zijn feest? De wildste namen passeren de revue: van Forrest Gump tot Freddy Kruger en van Kabouter Plop tot Tony Montana. Het zal tot zaterdag bij gissen blijven, want de birthdayboy houdt zijn kaken angstvallig op elkaar. Maar een ding is zeker: Tafkab zal op zijn eigen onnavolgbare wijze iedereen wegblazen, als hij om 21.00 zijn entree maakt!

 

Comments (6)

 

 1. Tafkab zegt:

  Heel fraai. Precies mijn lichaam ook. Ik voel me doorgaans nog 18. Vooral s ochtends vroeg.

 2. Fg zegt:

  He grote vriend welkom bij de club. Zoals ik je vanavond vertelde gaat vanaf je 40e alles hard bergafwaarts. Maar gelukkig kan jij terugvallen op een perfect uiterlijk.

  En het is helaas al uitgelinkt hoe Tafkab zaterdag gaat. Tafkab gaat als Ron Jeremy.

 3. The Earl zegt:

  Is dat niet meer iets voor jou, FG?

 4. Fg zegt:

  Tafkab was mij helaas voor. Ron Jeremy is een grote held van ons. Ik ga nu als potige smurf.

 5. Brama zegt:

  Gelukkig ieanmd die even pas op de plaats maakt de strijd terzijde schuift en een ieder weer op de rails probeert te zetten . Je hebt gelijk man de vorm is niet belangrijk de inhoud daarentegen zo veel te meer. groet marcel

 6. Amanda zegt:

  met de bonus !! (deel 2) waroam belonen niet werkt Een paar dagen geleden schreef ik al over waroam bonussen niet werken en ik ben niet de enige! Over het nut of vooral het

Geef commentaar