Spin-off van Take Us The Movie nu al in de maak

Door MF

Los Angeles – Terwijl Take Us The Movie nog "still in progress" is werd nu al bekend dat er een spin-off komt van de film met in de hoofdrol niemand minder dan Sander "Stoopid" Stoop. Aldus woordvoerder van Take Us, Michael Kranenburg op het filmfestival van Ashgabat in Turkmenistan.

Kranenburg is op het filmfestival aanwezig om Take Us The Movie te promoten en bevestigde dus de geruchten die al langer de kop op staken. Sander gaat de hoofdrol spelen in "The Incredible Stoop". "De film gaat over een allerdaagse communicatie-trainer die tijdens een weekendje met wat vrienden bloot in één bed lag werd gesteld aan zo geheten Magnum-straling, veroorzaakt door het verorberen van een grote hoeveelheid Magnums in korte tijd. Na het bewuste weekend merkte de sympathieke dertiger al gauw dat wanneer hij opgewonden werd hij veranderde in een enorm zwaar gespierde bruin gebronste kolos, genaamd The Incredible Stoop.", aldus Kranenburg. "De rol van The Incredible Stoop is Sander op het lijf geschreven".

De overige bandleden van Take Us krijgen ook een kleine rol toebedeeld in de film. Zo zal Arie "FG" de Geus de rol op zich nemen van "The Ariedominator", één van de tegenstanders van The Incredible Stoop. Rutger "Tafkab" van der Meer speelt een erotische bedscene met Charlize Theron die de rol van Invicible Woman speelt. Pikant detail is dat Theron tijdens deze sex-scene ook "invicible" zal zijn zodat alleen het goddelijke naakte lijf van Tafkab te zien is. Gertje Billy Billy, ofwel Gert-Jan Jordaan speelt een eigenaar van een Chinese Wasserette waar The Incredible Stoop elke dag zijn wasje komt doen".

De verwachting is dat deze film net zulke hoge ogen zal gaan scoren als "Take Us The Movie". De filmposter ziet er in ieder geval veelbelovend uit.

Comments (3)

 

  1. FG zegt:

    Groeit alles bij the Incridible Stoop als hij in een enorm zwaar gespierde bruin gebronste kolos verandert?

  2. Stoopid zegt:

    Nee, het is andersom. Ik ben normaal zwaar gespierd en hachstikke bruin! Ik muteer in een fragiele man van 38 met enorme last van zijn lage onderrug en wallen…

  3. Nana zegt:

    Mahusay na irspmmaoyon. Nakatanggap ako masuwerteng at natagpuan ang iyong site mula sa isang random na paghahanap sa Google. Sa kabutihang palad para sa akin, topic na ito lamang ang mangyayari na maging isang bagay ako nasaktan Sinusubukang makahanap ng karagdagang irspmmaoyon sa Layunin para sa pananaliksik. Panatilihin sa amin ang mahusay at salamat ng maraming.

Geef commentaar