Sander Stoopid geeft spetterend optreden in bejaardensoos

Door MF

Sander Stoopid de immer verzorgde bassist / zanger van de boyband Take Us, heeft zich weer eens van zijn goede kant laten zien. Over minder dan een maand, gaat Renesse MF 2009 van start, maar ondanks een drukke voorbereiding voor Sander, gaf de Take Us zanger, annex naaktschilder, annex amateur beeldhouwer een spetterend gratis optreden in bejaardensoos huize avondstoop.

 Sander: "Het is bekend in de band, dat ik voornamelijk bejaarde fans aantrek. Als ik op straat loop, wordt ik ook minimaal achtervolgd door 12 rollators. Ze zitten ook altijd aan me te plukken, of ik wel echt ben". "Om wat terug te doen voor mijn fans, vond ik dit wel een aardig idee."

Om ook de verpleegsters nog een leuke middag te bezorgen, had Stoopid tot ieders verrassing Tafkab meegenomen. De verbouwing van de bejaardensoos, wordt 6 maanden uitgesteld, aangezien Tafkab wel een dik honoranium vroeg na afloop. Tafkab: " Voor niks gaat de zon op, ik heb ze nog gematst, want ik vroeg maar 5 nulletjes".

Stoopid featuring Tafkab kreeg de hele zaal op de stoelen, vooral de hit natural born killaz was een volreffer en werd spontaan meegezongen:

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Comments (5)

 

 1. Tafkab zegt:

  Ik kan je ook nog melden dat Sander om 02:04 uur met 3 groupies in één van de kamers van de bejaardensoos is gedoken. Pas rond half 10 ‘s ochtends zag ik weer enig teken van leven bij Sander. Bij z’n 3 gasten zag ik geen enkel teken van leven. Gelukkig heb ik me uitstekend vermaakt met de jonge verpleegsters in de keuken van de soos.

 2. Tafkab zegt:

  Is overigens niet de eerste keer dat Stoopid dit doet. Op 13 januari van dit jaar gaf hij ook al een spetterend optreden bij bejaardensociëteit Kranenborg in Warmond.

 3. FG zegt:

  In de keuken? Heb je zitten gourmetten?
  Nee die Stoopid gaat gewoon helemaal op in de bejaarden-gemeenschap.

 4. Tafkab zegt:

  Ik heb zitten “fonduen”. Je weet wel, een lekker stukkie vlees dopen in een vochtige warmtebron.

 5. LOKON zegt:

  Zolang het maar geen kaasfondue is…

Geef commentaar