Sander Stoop uren vast in wc-pot

Door MF

Hulpdiensten in de Brabantse stad Tilburg zijn drie uur bezig geweest om de arm van een man te bevrijden uit een wc-pot. Dat melden diverse media.

De 40-jarige man liet een Magnum in de pot vallen en probeerde de lekkernij wanhopig te redden. Gevolg was dat hij tot zijn elleboog vast zat en met geen mogelijkheid meer los te krijgen was.

De hulpdiensten moesten de vloer openbreken en de pot stuk boren om de afvoerpijp met arm los te kunnen krijgen. Vervolgens was er nog aardig wat loodgieterswerktuig nodig om de arm te ontdoen van de buis.

Stoop kwam er uiteindelijk ongeschonden van af. De Magnum was hij wel kwijt. Slechts enkele bruine strepen in de pot was wat er restte van het ijsje.

Comments (2)

 

  1. FG zegt:

    Ik had dit nieuws reeds gehoord, en vroeg me al af, wat iemand met zijn gehele arm in de toiletpot moest. Maar dit bericht verklaart alles.

  2. Tafkab zegt:

    Tja, Sander en z’n Magnum zijn onafscheidelijk dus als er eentje verloren lijkt te gaan zet hij alles op alles om hem te redden. Naar verluidt heeft Sander na afloop de gehele wc schoongelikt om toch nog iets van de Magnum naar binnen te krijgen.

Geef commentaar