Sander Stoop moet heg knippen

Door MF

Tilburg – Sander Stoop, de bijna 43-jarige adonis van Take Us moet zijn heg bij knippen. Dat heeft de Tilburgse rechter Achmed Al Slamedan bepaald. De rechter vond de heg die geknipt was in de vorm van een opgestoken middelvinger een verstoring van de openbare orde.

De buren van Stoop vinden het juist volledig onterecht dat de heg geknipt moet worden want zij kunnen dit pikante stukje snoeikunst wel waarderen. Toch schijnt er een klacht te zijn binnengekomen bij de politie van Tilburg. Stoop heeft echter al aangegeven niet aan deze eis te willen voldoen en zal gaan procederen tot het laatste blaadje van de vinger af is.

Stoop krijgt steun van Leo The Earl Koningen die hem geholpen heeft met het snoeien van de heg in deze vorm. Sinds Leo verkleedt is gegaan als De Hulk bij het feest van Tafkab bleef hij met groene vingers zitten. Om van de nood een deugd te maken heeft Koningen zich gestort op het snoeien van heggen in verschillende vormen waarbij hij met name gespecialiseerd is in lange rechtopstaande vormen.

“Belachelijk dat die heg nu weg moet”, aldus Koningen. “Temeer als je bedenkt dat Stoop 3 dagen met zijn middelvinger in de lucht heeft moeten poseren. Dan kan je dat niet zomaar met de grond gelijk maken”.

Geef commentaar