Sander Stoop koopt voor 200 ton aan Afrikaanse poep

Door MF

Tilburg – De 43-jarige Sander Stoop uit Tilburg staat op het punt om voor 200 ton aan uitwerpselen van olifanten en neushoorns aan te schaffen. De toetsenist van de beste jongensband ter wereld Take Us heeft dit vandaag wereldkundig gemaakt

Stoop wil de uitwerpselen gebruiken voor het bemesten van zijn enorme tuin. Nu het muurtje van 250x30x50 cm (lxbxh) na 3 jaar metselen in elkaar is gezet kan hij zich nu storten op de rozenstruiken die hij onlangs heeft aangeschaft. De Afrikaanse poep hoopt hij de komende weken op de kop te tikken tijdens de zogenaamde poepweken in het nabij zijn woning gelegen Safaripark Beekse Bergen.

Tijdens de poepweken kunnen bezoekers de uitwerpselen aanschaffen voor welk doeleinde dan ook. Toen Stoop dit nieuws vernam heeft hij gelijk een bestelling gedaan van 200 ton poep. Gezien de enorme hoeveelheid zullen de dierlijke stronthopen door zijn gehele huis worden gestald. “Slechts een kleine hindernis ten opzichte van alle voordelen die het met zich meebrengt”, aldus Sander Stoop. Of de bemesting werkelijk zijn vruchten zal afwerpen zal pas eind mei volgend jaar te zien zijn wanneer de rozenstruiken in volle bloei zijn.

Comments (1)

 

  1. The Earl zegt:

    Zonde van het geld Stoop! Ik had met alle liefde je tuin volgescheten!

Geef commentaar