Sander Stoop jurylid bij Miss BumBum verkiezing

Door MF

Sao Paulo – Sander Stoop is gevraagd om samen met de Braziliaanse oud-voetballer Ronaldo jurylid te worden voor de Miss BumBum verkiezing in Brazilië. De 43-jarige Tilburger heeft met graagte dit verzoek ingewilligd

Duizenden dames vanuit de hele wereld reizen binnenkort af naar San Paulo waar Stoop en Ronaldo stuk voor stuk een deskundig oordeel zullen geven over de derrières. Op basis van dit oordeel zal er in november een grote show worden georganiseerd waarin de 15 beste kandidaten hun rondingen mogen tonen aan de hele wereld. In deze show zullen de kijkers via internet bepalen wie zich uiteindelijk een jaar lang Miss BumBum mag noemen. De winnares zal dezelfde avond nog met Sander Stoop en Ronaldo meegenomen worden naar Nachtclub Aria de Geusoes Faria waar een feest zal plaatsvinden dat tot in de vroege uurtjes zal duren.

“Ik heb Ronaldo altijd al enorm bewonderd.”, aldus Stoop. “Ik verheug me er dan ook erg op om straks gemoedelijk zij aan zij en in korte broek te zitten tegen 118 kilo aan puur Braziliaans mannenvlees. Stoop is duidelijk zeer opgetogen met het feit dat hij samen met Ronaldo in één jury mag zitten. Welk jurylid dat zal zijn is op dit moment nog niet bekend.

Foto: Een greep uit de kandidates voor de Miss BumBum verkiezing

Comments (1)

 

  1. FG zegt:

    En is er al bekend welk jurylid? Uit bekende bronnen heb ik vernomen dat de prins het derde jurylid is.

Geef commentaar