Sander Stoop gecharmeerd van K3, Pokey Lafarge en Mastodon

Door MF

Tilburg – Dat Sander Stoopid Stoop van Take Us verschrikkelijk muzikaal is zal niemand ontkennen. Dat hij over een enorm brede smaak voor wat betreft muziek beschikt was voor iedereen nog een grote verrassing.

De 41-jarige Stoop bezoekt graag menig concert. Waar men voorheen dacht dat de Tilburger alleen maar concerten bezocht waarbij op z’n zachtst gezegd de muziek klonk als 300 kettingzagen die dwars door betonpalen en havencontainers heen sneed en waarbij het gezang het best omschreven kan worden als de zoetgevooisde klanken uit de gedrochten van de hel, blijkt Stoop ook van andere genres gecharmeerd te zijn. Zo bezocht hij onlangs in Ahoy te Rotterdam de meisjes van K3 waarbij hij en passant ook nog als liefdeskapitein mee mocht op het vliegende schip tijdens de show. Volgende week donderdag bezoekt hij met zijn medebandleden van Take Us een optreden van Pokey Lafarge & The Southern City Trees in Het Paard te Den Haag en op zondag 24 juni hoopt hij de melodieuze klanken van Mastodon te horen in de Effenaar te Eindhoven.

Op de vraag waarom Stoop zo’n enorme diversiteit aan concerten bezoekt antwoordt hij: "Ach, als muzikant moet je toch je horizon verbreden en je kan overal inspiratie uithalen. En in het geval van K3 konden de meisjes weer inspiratie uit mij halen dus het mes snijdt aan twee kanten". Binnenkort verschijnt er een lijst met artiesten die Stoopid vermoedelijk dit jaar nog met een bezoek zal vereren. Namen als Michael Sardou, Syb van de Ploeg en Gigi und die Braunen Stadtmusikanten doen inmiddels de ronde maar worden tot op heden bevestigd noch ontkend.

Afb. Stoopid aan het roer als liefdeskapitein tijdens zijn bezoek aan de laatste show van K3 in Ahoy Rotterdam

    

Afb. Pokey Lafarge & The Southern City Trees (l) en Mastodon (r) zullen Stoopid met open armen ontvangen

 

 

 

Comments (2)

 

  1. The Earl zegt:

    Ik vind dat Stoop K3 en Mastodon moet samenbrengen, dat kan niet anders dan schitterende muziek opleveren…

  2. FG zegt:

    Ik vernam laatst dat Syb van der Ploeg er bij Sander toch wel boven uit springt.
    Ik denk dat de jongens van Mastodon de rauwe klanken van K3 ook wel kunnen bevredigen.

Geef commentaar