Rutger van der Meer op zoek naar OSAMA BIN LADEN

Door MF

Nadat wetenschappers wereldkundig hebben gemaakt dat Osama Bin Laden (volle neef van Osama Bin Stoop), zich schuil houdt in Parachinar in Pakistan is popster Rutger van der Meer, ook wel bekend als zanger Tafkab van de beroemde band Take Us, vastbesloten hem te gaan vangen.

Van der Meer: "Ik heb vanochtend even op mijn werk drie uur zitten googelen, en het plan ligt klaar".  Van der Meer zal de reis in ieder geval op blote voeten afleggen. Dit om zo min mogelijk geluid te maken. Verder zal ik niet in een directe lijn naar Parichinar reizen, maar neem ik een alternatieve route, om iedereen op het verkeerde middelste been te zetten.

De voetreis zal 5494 km bedragen, en volgens Van der Meer is dit prima te doen zonder slaap:

Welk een route deze jonge adonis exact zal nemen is niet helemaal duidelijk, wel zat dit kaartje in de binnenkant van zijn jasje:

 

Rutger zal tijdens zijn voetreis een weblog bij gaan houden voor zijn fans:

http://bloggod.VanZoetermeerNaarParachinarIneenRuk.be

 

Comments (2)

 

  1. The Earl zegt:

    Tafkab, kan je als je toch in Oezbekistan bent wat Plov, laghman en leposhka’s voor me meenemen?

  2. Tafkab zegt:

    Als ik in Oezbekistan ben hè? Wie weet ben ik express onzorgvuldig geweest met dit kaartje en ga ik juist de andere kant op. Heb zojuist een paar zwemvliezen gekocht want heb wel geconstateerd dat ik een stukje met zwemmen.

Geef commentaar