Rutger van der Meer grote man achter vondst Bin Laden

Door MF

Zoetermeer – Naar nu blijkt is de 39-jarige Zoetermeerder Rutger van der Meer – beter bekend als Tafkab van Take Us – de grote man achter de vondst van Osama Bin Laden in het Pakistaanse Abottabad. Ruim twee jaar geleden werd hier al bekend gemaakt dat Van der Meer op zoek ging naar Bin Laden.

Op 19 februari 2009 vertrok Van der Meer te voet vanuit Zoetermeer met maar één doel: Osama Bin Laden vangen. Om zo min mogelijk geluid te maken besloot hij de tocht op blote voeten te maken. Via Duitsland, Polen, Slovenië, Hongarije, Servië, Bulgarije, Turkije, Iran en Afghanistan bereikte de Van der Meer eind 2010 de grens van Pakistan. Het was slechts een kwestie van tijd voordat hij Osama Bin Laden wist te traceren in Parachinar. Bin Laden rook echter Rutger onraad en wist te ontsnappen.

Lang duurde de ontsnappingspoging niet want al gauw had Van der Meer de terrorist weer in het vizier in het 472 kilometer verderop gelegen Abottabad. Om te voorkomen dat Bin Laden weer zou ontsnappen trommelde Van der Meer zijn vrienden FG, Stoopid en de Zwarte Cobra op. De zwaar afgetrainde mannen hebben na een kort vuurgevecht Bin Laden gevangen en afgevoerd. De missie is echter nog niet ten einde. De volle neef van Bin Laden – Osama Bin Stoop – is nog steeds op vrije voeten. Het vermoeden bestaat dat deze terrorist die zo mogelijk nog gevaarlijker is dan Bin Laden zich ophoudt in de wijk Fatima in Tilburg.

Afb. Bin Laden (r) is gepakt. de jacht op Bin Stoop (l) is geopend

Comments (2)

 

  1. The Earl zegt:

    Het zal Bin Stoop inmiddels wel dun door de broek lopen. You don’t mess with the Tafkab!

  2. FG zegt:

    Dus daar hing je uit! In het altijd pittoreske Abottabad.
    Ik zou me inderdaad niet lekker voelen als ik nu Osama Bin Stoop zou heten en ik special agent 079 achter me aan zou hebben.

Geef commentaar