Renesse in extase: Take Us komt opnieuw

Door MF

Renesse – Burgemeester Asselbergs van de gemeente Schouwen-Duiveland kan zijn geluk niet op. "Het is weer gelukt", stamelde hij met rood betraande ogen. "Take Us komt weer naar Renesse!!! Ze komen op vrijdag 24 oktober en vertrekken op maandag 27 oktober. Echt ongelovelijk!!!".

Voor de zesde achtereenvolgende keer zullen de helden Arie FG, Stoopid, Tafkab en Gertje Billy Billy hun opwachting maken in een kolkend Renesse. "Dit keer zal het alle voorgaande optredens overtreffen", aldus de burgervader. "Daarnaast gaan ze ook verder met de opnames van Take Us the movie. We hopen oprecht met z’n allen dat we wat meer van Gertje Billy Billy te zien krijgen want hoewel Take Us 2007 een groot succes was kwam er toch ook een kritische noot. De beperkte aanwezigheid van Gertje Billy Billy was voor veel hoogbejaarde fans een teleurstelling die sommigen zelfs niet meer te boven kwamen".

Het nieuws in het centrum van Renesse naast de Jacobuskerk werd gisterenavond met luid gejuich begroet. De fans konden hun geluk niet op en hier en daar viel er ook iemand flauw maar dat mocht de pret niet drukken. Verwacht wordt dat het concert weer binnen no time is uitverkocht.  Het feest naar aanleiding van de komst van Take Us ging tot in de vroege uurtjes door.

Comments (7)

 

 1. Legs zegt:

  Vrijdag 26 en maandag 29 oktober?? welk jaar is dat dan 😉

 2. FG zegt:

  Ik ben al druk nieuwe nummers aan het schrijven. Vanavond komen Koos Alberts, Corry zonder rekels en Peter Beense op de koffie om aan kwartet te schrijven.

  Datum valt inderdaad van 24 t/m 27 okt. Tafkab. Mijn lieftallige collega Legs is heel scherp.

 3. FG zegt:

  Mooie naam trouwens burgemeester ASSelbergs

 4. tafkab zegt:

  Inderdaad heel scherp. Het is aangepast. Jammer van die link onder zijn naam. Ik stem voor een boycot. Overigens zijn de reacties van Gertje Billy Billy en Stoopid weer hartverwarmend. Je merkt aan alles hoezeer zij hier naar uitkijken.

 5. Stoopid zegt:

  Ik kan niet… In dat weekend is de laatse dag van het WK touwtrekken in Jubbega. Ik moet dan scheidsrechteren he….

 6. tafkab zegt:

  Dacht dat je trainer was?

 7. […] Take Us Renesse en in het bijzonder de Jacobus kerk internationaal weer op de kaart hebben gezet, wil Renesse overwegen de naam van de kerk te […]

Geef commentaar