Renesse bereidt zich voor op komst Take Us

Door MF

Renesse – Nog 45 dagen en dan is het zover. Take Us komt voor de 5e achtereenvolgende keer naar het Zeeuwse Renesse en zal deze heuglijke gebeurtenis opluisteren met een spetterend concert. Renesse bereidt zich inmiddels voor op een invasie van naar schatting 50 à 60 duizend fans die een glimp van hun helden willen opvangen.

Arie FG de Geus, Rutger Tafkab van der Meer, Sander Stoopid en Gertje Billy Billy zullen naast het concert ook gaan beginnen aan de opnames van de film Take Us The Movie die later dit jaar te zien zal zijn in de bioscopen. Verwacht wordt dat dit ook de inzending van Nederland gaat worden bij de oscars voor de beste buitenlandse film. De autoriteiten van Renesse zijn momenteel druk bezig met de voorbereidingen voor het evenement van de eeuw. De mobiele eenheid zit op dit moment in trainingskamp om zich zo optimaal mogelijk voor te bereiden.

De website die speciaal is ingericht voor het bezoek van Take Us is al regelmatig uit de lucht geklapt wegens overweldigende belangstelling.  In overleg met de gemeente Schouwen-Duiveland wordt op deze site ook een stuk van de website gepubliceerd om zoveel mogelijk aan de belangstelling te voldoen.

Comments (3)

 

  1. FG zegt:

    Op marktplaats gaan de kaartjes al voor €350,- weg.

  2. tafkab zegt:

    Nog steeds een koopje voor wat je ervoor terugkrijgt.

  3. […] een kleine maand en het grote Take Us concert en Take Us the Movie gaan van start. Honderden vrijwilligers zijn reeds aan de slag om aan alle […]

Geef commentaar