Real Madrid kijkt uit naar komst Arie FG en Tafkab

Door MF

Madrid – De verwachtingen zijn al weken hooggespannen in Madrid en bij de spelers van de Koninklijke in het bijzonder. Niemand minder dan Arie FG en Tafkab van Take Us zullen de spelers van Real Madrida.s. zaterdag vereren met een bezoek aan de wedstrijd tegen Real Sociedad.

De laatste twee wedstrijden van Real Madrid was al duidelijk merkbaar dat de spelers er niet helemaal met hun hoofd bij waren. Vorige week zaterdag werd nog 1 – 1 gespeeld tegen Malaga en afgelopen woensdag wisten uiteindelijk 9 man toch nog een punt uit het vuur te slepen tegen het laaggeklasseerde Villareal. In deze wedstrijd hebben Mourinho en zijn assistent en de spelers Ramos, Ozil en Pepe een bewuste rode kaart gepakt om zodoende naast hun twee helden op de tribune te kunnen zitten.

Christiano Ronaldo heeft een andere verrassing voor de  jongens in petto. Op dit moment staat de Portugees op 99 treffers voor Real en speciaal voor FG en Tafkab wil hij zijn 100e maken in de wedstrijd van a.s. zaterdag. Of dat gaat lukken of dat de zenuwen vanwege het bezoek de boventoon gaat voeren zoals begrijpelijkerwijs vorig jaar gebeurde bij Arsenal is nog even afwachten. Maar hoe het ook afloopt. Voor Real Madrid kan dit seizoen niet meer stuk.

Afb. Christiano Ronaldo zal Arie FG en Tafkab met open armen ontvangen

Geef commentaar