Producer Mike K verrast iedereen met supertijd in de NY Marathon

Door MF

De vroeger zo vadsige producer Mike K. van de boyband Take Us, heeft iedereen verbaast met een prachtige tijd van 3 uur en 28 minuten in de New York Marathon. Vroeger duwde je Mike K. terug de zee in, tegenwoordig ziet hij eruit als Iron Mike. Mike die ooit begon met lopen, toen hij op een dag zijn eigen pipi niet meer zag, zweefde letterlijk, over het asfalt van de New Yorkse straten. Het knappe van Mike K. is dat het niet alleen zijn allereerste marathon was, maar ook dat hij de gehele marathon zijwaarts heeft gelopen. De redactie van Take Us, vroeg Mike K. om een reactie en een actiefoto:

Redactie: "Beste Mike, allereerst complimenten met je strakke broek, hoe heb je deze marathon ervaren?"

Mike K.: "Terwijl Boy Band Take Us (from behind) lag te ruften in een ranzig hol in Zeeland, beleefde ik als strak afgetrainde beul mijn finest hour in het barre New York. Hier wist ik als ongenaakbare producer het Nationale Record op de 42 kilometers zijwaarts rennen scherper te stellen, in de fabuleuze en onwaarschijnlijk snelle tijd van 3 uur en 28 minuutjes. Ondanks dat alle deelnemers op de gebruikelijke wijze het parcours hebben afgelegd, wist ik als ongemeen knappe hardloper 90% van alle deelnemers achter me te houden."

Redactie: "Wat heeft je uiteindelijk over de streep getrokken?"

Mike K.: "Ik ben van nature al een jonge antilope, maar mijn goede vriend FG, liet mij een maand geleden de film Run Fatboy Run, onder het genot van drie flessen witte wijn en 40 toastjes, zien. Vanaf dat moment zat ik een flow."

Redactie: "Dus eigenlijk heb je alles aan FG te danken?"

Mike K.: "Uiteindelijk moet je zelf lopen, maar FG had een aantal goede tips zoals: welke wijn kun je wel of niet voor een wedstrijd drinken, hoe blijf je in het  rem  spoor van de koplopers, maar bovenal hoe leef je niet verkeerd (zoals Stoopid), om tot een top prestatie te komen."

Redactie: "Heb je nog een fotootje, die we in onze beursjes kunnen bewaren?"

Mike K. "Hierzo, THIS IS IT!"

Comments (1)

 

  1. Tafkab zegt:

    Prachtige aktiefoto. De vaart zit er goed in zie ik al.

Geef commentaar