Prachtige hit uit de oude box opgedoken van Sander Stoop!

Door MF

De fans zijn thrilled. Er is een prachtige video verschenen uit de jaren 70 van de populaire zanger Sander Stoop alias Stoopid. Dit is echt genieten. Let vooral op 1:24. Legendarisch:

Comments (8)

 

 1. Tafkab zegt:

  Hij is ook helemaal niets veranderd in al die jaren.

 2. Stoopid zegt:

  Jezus Aar,

  Hoe, in godsnaam, kom je aan deze kansloze shit? De Burt Bacharach van Oekraine… Wat een gast, wat een oprechte lach, wat een stem, wat een pak, wat een act, wat een decor, wat een compositie, wat een drama! Ik heb echt nog nooit, in heel mijn leven, zoiets slechts gezien…

 3. FG zegt:

  Dit goudmijntje vond ik tussen de oude voetbalfoto’s. Zeg maar in de tijd dat jij en Mike Abba deden, en Mischa in het badje van de volgende act kotste.

 4. Stoopid zegt:

  Ik moet zeggen, ik heb hem nu zo’n 40 keer gezien uit pure zelfkastijding, maar het groeit wel op je. Aanstekelijk deuntje.

 5. FG zegt:

  Als je een week verder bent, dan zit dit deuntje voorgoed in je hoofd. Ik begon het laatst al spontaan bij de bakker te zingen..

 6. stoopid zegt:

  Ik heb mij toch even verdiept in onze Russische vriend. Het betreft hier Eduard Khil uit Smolensk. Naar ik er nu achterkom is deze clip inmiddels uitgegroeid tot een enorme hit. Hij blijkt al 3,5 miljoen keer bekeken te zijn. Daarnaast wordt Eduard (inmiddels 75) steeds vaker gevraagd om weer op te treden. Het deuntje is zo populair aan het worden dat Christofer Waltz (Hans Landa uit de Inglourious Basterds) er een parodie op heeft gemaakt (ook te vinden op Youtube). Eduard werd op het succes van de clip op internet geattendeerd door zijn kleinzoon. Mooi verhaal!

 7. FG zegt:

  Inderdaad een mooi verhaal, maar je haalt twee dingen door elkaar heen. Dit is de 40 jarige Sander Stoop, zanger / drummer van de boyband Take Us. Deze opnames zijn van voor Take Us, toen Stoop nog optrad met Mike Kranenburg en Mischa van Berkel als Abba.
  De opnames hiervan zijn bij Mike in een la verdwenen, ten midden van een oude collectie HP VHS banden. Toen Mike op een kille dag, zijn collectie weer eens wilde sorteren, kwam hij dit pareltje tegen. Overigens ben ik wel een grote fan van Cristofer Waltz, dus een parodie door hem is een enorme eer.

 8. Stoopid zegt:

  Het blijft me fascineren… Dit kwam ik tegen. Hoe mooi is dit!

  http://www.collegehumor.com/video:1930493

Geef commentaar