Nog maar één week…

Door MF

Renesse – Nog maar één week en dan is het weer zover. Tot vreugde van de talloze fans die het hele jaar al reikhalzend uitkijken naar dit evenement. Volgend weekend is "The place to be" Renesse waar Take Us voor naar verwachting tienduizenden fans weer een spetterend optreden zal verzorgen in Take Us does Renesse 2009.

Het grote optreden rondom de grote kerk staat dit keer  voor een groot deel in het teken van de dit jaar overleden Michael Jackson. De helden Tafkab, FG, Stoopid, Gertje Billy Billy en de Benjamin van de band Leo Lokon Earl Grey zullen de King of Pop een laatste eer bewijzen o.a. met nummers als "Another part of Tafkab", "Smooth Kranenburg" en "Billy Billy Jean". Ook  zal Take Us zijn nieuwste hit "Boyband" ten gehore brengen. Een gevoelig nummer geschreven en gezonden door Arie FG.

Naast het optreden zal ook Take Us the Movie 2 – The Revenge of Tafkab in premiere gaan. Aanvankelijk was de work-title The return of the Legend, refererend naar de onverwachte terugkeer van Gertje Billy Billy maar gezien zijn povere prestaties in de strijd om de George Baker-beker is de titel op het laatste moment nog veranderd.

De rode draad van Take Us does Renesse is uiteraard weer de strijd om de George Baker beker. Nadat hij bijna een jaar volkomen terecht in de vitrine van Tafkab heeft gestaan na zijn eclatante overwinning met Nigeria in 2008 staat iedereen weer op nul. Hoewel Arie FG denkt dat Tafkab het moeilijk gaat krijgen met PES 2010 denkt Tafkab daar heel anders over. "Vorig jaar rond deze tijd hoorde ik ook dezelfde geluiden maar uiteindelijk won ik toch vrij eenvoudig de beker dus echt zorgen maak ik me niet", aldus de aantrekkelijke Zoetermeerder. De vraag is of FG met de druk om kan gaan. Nog een jaar niet de George Baker-beker in huis hebben zal hem heel zwaar vallen. En wat te denken van Stoopid? Vorig jaar verraste hij vriend en vijand met zijn frisse aanvalsspel. Zal hij ook dit jaar een verrassing uit de hoge hoed toveren? Gertje Billy Billy zal in ieder geval uit een ander vaatje moeten tappen dan dat hij vorig jaar deed. Kwam hij aanvankelijk met veel bombarie onverwachts binnen. Zijn vertrek was echter geruisloos en teleurgesteld droop hij af via de achterdeur. Tenslotte is de vraag hoe Leo Lokon Earl Grey het er dit jaar vanaf zal brengen. Vorig jaar had hij nog uitgebreid geoefend op FIFA 2008 maar moest toch ontdekken dat PES 2009 van een heel ander niveau is. Of hij hiervan geleerd heeft blijft afwachten. Feit blijft dat titelhouder Tafkab de grote favoriet is. Niet alleen bij de fans maar ook bij het winnen van de George Baker-beker. Het zal voor de andere leden van de band een zware taak worden om Tafkab van zijn enorme troon te stoten.

 Afb. Tafkab viert zijn eigen feestje na het winnen van de George Baker beker 2008

 

Comments (3)

 

  1. fg zegt:

    ik ben er helemaal klaar voor. Lichaam en geest zijn een. Ik geef tafkab een fles oranjebitter, en alles moet goed gaan.

  2. The Earl zegt:

    Heb er weer enorme zin in! Heb net PES gekocht, we pakken het dit jaar serieus aan, dus jullie krijgen nog een zware dobber aan mij!

  3. FG zegt:

    Oei..een gevaarlijke outsider. Mooie titel trouwens “The outsider”. Heb net PES 2010 voor het eerst gespeeld, ziet er een stuk strakker uit. Mijn gamepad en ik zijn vanaf heden, onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Geef commentaar