Nog 1 week…

Door MF

Renesse – …en dan is het zover, Take Us does Renesse 2010!!! En het beloofd opnieuw een spektakel van jewelste te worden. 

Rond het middaguur worden de eerste bandleden verwacht in Renesse. De heren FG, Tafkab en Lokon Earl Grey zullen worden opgevangen door gastvrouw Lenie van de plaatselijke lunchroom. Zij zal de drie adonissen voorzien van een heerlijke lunch. Na de lunch wordt de proviand ingeslagen wat beschikbaar is gesteld door C1000 van Leeuwen.

Niet veel later zullen de mannen zich begeven naar het immense vakantiepark de Zuidhoek waar hun een zeer warm hartelijk welkom staat te wachten door Rob en Masja Jonker. Vooral voor Arie altijd weer een emotioneel moment wanneer hij zijn boezemvrienden weer tegen de borst kan aandrukken.

Nadat de apparatuur is geïnstalleerd en getest en de juiste outfit is aangetrokken klinkt het klak-tsjk-kloek-kloek-kloek-aaaah-moment. Het signaal dat Take Us does Renesse weer kan beginnen. Het wachten is dan nog op Stoopid en Gertje Billy Billy. Van Stoopid is bekend dat hij traditioneel een muurtje moet metselen ergens in het land maar dat hij zich zeker op de vrijdag zal voegen bij de anderen. Of Gertje Billy Billy zich zal laten zien blijft altijd weer een verrassing. Zijn fans en mede-bandleden kijken echter reikhalzend uit naar zijn komst.

Het concert op het plein nabij de grote kerk is wederom stijf uitverkocht. De kaartjes vlogen binnen 12 minuten over de toonbank. In deze show zit naast het gebruikelijke vuurwerk ook een licht erotische act van Stoopid samen met Lokon Earl Grey en Arie FG zal een 52 minuten durende solo geven op zijn ukelele. Tafkab laat zich ook van zijn beste kant zien door ondersteboven hangend aan een bungee het gevoelige "Die, Die Motherfucker, Die" op een mondharmonica te spelen.

Naast het optreden staat dit weekend uiteraard weer in het teken van de strijd om de George Baker beker. Arie FG is er alles aan gelegen om de felbegeerde trofee eindelijk weer mee naar huis te kunnen nemen. "Twee jaar lang staat er een lege kale plek op mijn schoorsteenmantel. Het wordt hoog tijd dat deze weer wordt opgevuld.". aldus een zichtbaar geëmotioneerde FG. Nieuw dit jaar is het TUPT (Take Us Poker Tournament). Hierin wordt gestreden om de Renesse Bracelet. Een prijs die alle jongens maar wat graag willen winnen.

Het beloofd dus opnieuw een geweldig weekend te worden. Nog 1 week…en dan is het zover, Take Us does Renesse 2010!!!

Comments (5)

 

 1. FG zegt:

  Ben er weer helemaal klaar voor. Ben zeer benieuwd naar de licht erotische act van Lokon en Stoopid.
  Ik verlang ook naar de laatste rotonde voor Renesse. Altijd een nostalgisch momentje..

 2. The Earl zegt:

  Ja ja gasten, ik heb er weer enorme zin in!
  Over de licht erotische act kan ik nog niet zo heel veel vertellen. Maar een klein tipje van de sluier kan ik wel oplichten: Stoopid zal voor de act in de huid van Rutger kruipen en ik zal FG vertolken. De rest is nog een verrassing!

 3. Stoopid zegt:

  Ook ik ben er klaar voor en ik neem de beamer mee. Rutger neemt de Wii mee, dus kunnen we ook nog aan de aerobics! Natuurlijk neem ik ook de DVD van alle uitwedstrijden in het seizoen 2010-2011 van Feyenoord mee. Stijf uitverkocht die DVD maar ik heb er nog één weten te scoren!

 4. FG zegt:

  Ik neem de beamer, ps3, bracelet en de DVD box van Jozefine Mutzenbacher mee. Ook heb ik een nieuw BUZZ game!
  Neemt iemand nog pokerchips mee?

  Verder zullen Tafkab en ik de act twee mannen op een olieplatform uitvoeren.

 5. The Earl zegt:

  Ik heb een hele grote koffer met pokerchips, neem ik mee!

Geef commentaar