Nieuwe K3 duikt met Take Us de studio in

Door MF

Nu de heren van Take Us weer bij elkaar zijn lag het geheel in de lijn der verwachtingen dat de artiesten weer in de rij zouden staan om met de 4 hunks te gaan optreden. Eerder gaven Jannes, Mastodon en het Volendams garnalenpellerskoor al aan graag met Take Us op het podium te staan en nu voegt ook het vernieuwde K3 zich aan dit illustere rijtje.

De onlangs op volkomen eerlijke wijze gekozen meidenformatie had na de zenuwslopende finale maar één verzoek aan Studio 100-baas Gert Verhulst. Of zij alsjeblieft met de lekkerste boyband van de wereld mogen optreden. De dames zaten helemaal stuk toen 3 jaar geleden Take Us het voor gezien hield. Groot was dan ook de vreugde toen ze vernamen dat de woest aantrekkelijke mannen weer de studio in gingen. Voor de nieuwe meidenformatie de gelegenheid om met Take Us in zee te gaan.

De flamboyante Gert die in het verleden de lakens deelde met voormalig K3-leden Karen en Josje alsmede televisiehond Samson belde met de nieuwe manager van de band, Kammie Kamstra. De Friese duizendpoot zag het idee wel zitten zodat binnenkort de opnames gaan beginnen aan een unieke CD van de dames Marthe de Pilleceyn, Hanne Verbruggen en Klaasje Meijer van K3 en de heren Arie FG, Tafkab, Sander Stoopid en Leo The Earl Koningen van Take Us.

Wanneer de release van de CD zal zijn is nog niet bekend. Kamstra lekte wel alvast de titel van het album uit: “Mannenliefde”.

De vernieuwde K3 verheugt zich op de samenwerking met Take Us

De vernieuwde K3 verheugt zich op de samenwerking met Take Us

Tags: , ,

Comments (1)

 

  1. FG zegt:

    Bijzonder titel “mannenliefde”.
    Hoe gaat Mari uit Boekel hierop reageren?

Geef commentaar