Navy Seals niet geslaagd in missie

Door MF

Abottabad – De volgens eigen zeggen succesvolle missie die door de Naked Navy Seals FG, Stoopid en Zwarte Cobra zou zijn uitgevoerd blijkt in werkelijkheid toch niet zo succesvol te zijn.

Aanvankelijk verschenen er berichten dat de heren verantwoordelijk waren voor het vangen en doden van America’s most wanted criminal Osama Bin Laden. Hoewel de heren wel degelijk succesvol waren met het vangen van Bin Laden bleek het vasthouden van hem een lastigere opgave. Naar nu blijkt is er boven de Middellandse zee een schermutseling ontstaan tussen de Navy Seals en Bin Laden waarbij de Zwarte Cobra een ferme trap tegen zijn kruisraket kreeg en FG werd gebeten in het oor. Stoopid wist ternauwernood te ontsnappen aan de ontketende Bin Laden door zich te verstoppen in een munitiekist in de helicopter.

Nadat Bin Laden zich bevrijdt had is hij eruit gesprongen en met een harde plons kwam hij terecht in de zee. Nadat de helicopter nog een paar rondjes boven de plek had gecirculeerd maar geen glimp wist op te vangen van Bin Laden hebben de heren afgesproken om aan de president van Amerika kenbaar te maken dat zij Osama in de zee hebben gedumpt. Waar de heren geen rekening mee hadden gehouden is dat Osama Bin Laden een begenadigd zwemmer is en dat hij altijd onder zijn "Keffiyeh" een duikersuitrusting heeft verstopt.

Er verschijnen steeds meer berichten dat Osama Bin Laden dus gewoon nog leeft. De heren zelf zijn niet bereikbaar voor commentaar maar de geruchten worden met de minuut hardnekkiger.

Comments (7)

 

 1. FG zegt:

  Shit, Stoopid had nog gefouilleerd onder zijn Keffiyeh, maar vond alleen maar koudstaal zei ie. Nou ja, we zijn klaar voor deel 2: Bin laden sleeps with the fishes

 2. Tafkab zegt:

  Jullie gaan met z’n drieën in Leo’s enorme trommel gelijk het paard van Troje en die sturen we dan op naar de nieuwe verblijfplaats van OBL. Ik vermoed dat hij in Tilburg zit.

 3. The Earl zegt:

  Denk je dat Osama me met mijn trommel binnenlaat in zijn Tilburgse compound? Ik heb natuurlijk een zwaar betrouwbare kop, maar ik denk wel dat hij momenteel een beetje voorzichtig is…

 4. FG zegt:

  Earl jij komt met je enorme trommel overal binnen. En de mix van hollands, zweeds en afghaans bloed doet wonderen. Overigens vind ik OBL wel enige gelijkenis met een van ons hebben. Dubbelrol?

 5. Tafkab zegt:

  Snor…baard…ja, ik zie het ook. Tilburg blijkt geen vermoeden meer te zijn.

 6. The Earl zegt:

  Stoopsama Bin Laden!

 7. Stoopid zegt:

  Tafkab bin Earl zit in rusthuis Vreugd en rust. Hij heeft daar een aanleunwoning met kabel en WiFi. Hij hapt af en toe een biertje in de klik en eet een happie in The Fox…

Geef commentaar