Martin van Geel naar Feyenoord dankzij Stoopid

Door MF

Rotterdam – Martin van Geel is vanaf komend seizoen de nieuwe technisch directeur van Feyenoord. Dit is gisteren bekend gemaakt op de officiële website van Feyenoord. Van Geel volgt Leo Beenhakker op die een maand geleden op non-actief werd gesteld.

Het vermoeden bestaat dat de eerste contacten zijn gelegd door Sander "Stoopid" Stoop. De heren kwamen elkaar enige tijd geleden tegen bij een wasstraat in Tilburg en er volgde een geanimeerd gesprek tussen de twee:

MvG: Eej, jij b…b…b…bent St…St…St…Stoopid van T…T…Take Us.

Stoopid: Dat klopt, beste man. Maar daarvoor hoef je toch niet te stotteren?

MvG: M…m…maar ik ben je a…a…allergrootste fan!!!

Stoopid: Kom kom, ik ben ook maar een mens van vlees en bloed. En als ik naar de wc ga komt er ook gewoon poep uit.

MvG: Ik voel me al direct op mijn gemak. Wat ben je toch heerlijk gewoon gebleven.

Stoopid: Ben jij niet die knakker die net een contract bij Ajax heeft getekend als Technisch Directeur?

MvG: Dat klopt, wat een eer dat je mij herkent.

Stoopid: Je hebt de verkeerde club gekozen, joh!!!

MvG: Oei, dat spijt me verschrikkelijk. Hoe kan ik het goedmaken met je?

Stoopid: Ik verzin wel wat zodra onze auto’s gewassen zijn. En zodra het mogelijk is moet je technisch directeur van Feyenoord worden.

En zo kwam het dat Martin van Geel volmondig "ja" zei toen hij door Feyenoord gevraagd werd om technisch directeur te worden. Nadat eerder bekend werd gemaakt dat er dankzij Tafkab een samenwerking is onstaan tussen Arsenal en Feyenoord is nu dus duidelijk geworden dat ook Stoopid een steentje heeft bijgedragen aan de wederopstanding van dit Feyenoord. Hoelang zal het nog duren of de Coolsingel is weer gevuld. En dat allemaal dankzij deze twee helden.

 

Afb. Martin van Geel en Sander Stoop kijken toe hoe Stoopid’s auto een sopje krijgt

 

Comments (5)

 

 1. FG zegt:

  haha..prachtige foto. Mooie gele broek met riem en die pens erover. Maar hulde voor Stoopid. Van Geel is de beste technisch directeur ter wereld.

 2. The Earl zegt:

  Je moet wel wat aan je houding doen Stoop. Dit kan nooit goed voor je nek zijn.

 3. The Earl zegt:

  Waar kan ik trouwens deze autowasserette vinden? Zodra ik weer een auto heb ga ik op zeker daarheen!

 4. stoopid zegt:

  Beetje jammer dat er nou net weer een foto wordt gemaakt terwijl ik naar zijn, goed gevulde, zak sta te turen. Martin heeft enorme cojones, dus volgend jaar komen Buquets, Ramos, Nasri en Van Gibbel ons versterken. Dat hebben de vrinden reeds bevestigd.

 5. FG zegt:

  Kreeg net een belletje van de vrinden. Heel Ivoorkust is vastgelegd.
  Eigenlijk had er dus bij de afbeelding moeten staan:
  Sander Stoop kijkt toe hoe Martin van Geel zijn cojones een sopje geeft

Geef commentaar