Leo Koningen vangt IJsbeer

Door MF

Aangezien de nieuwe ijstijd reeds in 2010 is begonnen (dit weer gaat nooit meer over), was men in Scheveningen geenszins verbaasd, dat er een bloeddorstige allesverscheurende ijsbeer werd gesignaleerd.

Gelukkig voor de Scheveningers is een van zijn inwoners Leo Lokon aka Earl Grey. Leo is o.a. professioneel onderzoeker naar de gedragskunde van ijsberen. Leo is ook verantwoordelijk geweest voor het opvoeden van Knut het jolige ijsbeertje.

Nadat ipv 112 Leo Koningen was gebeld, duurde het slechts een aantal minuten eer de donzige vleeseter was overmeesterd. Leo: "De kunst is om de ijsbeer zoveel mogelijk in zijn natuurlijke element te laten, vandaar dat ik altijd mijn levensechte ijsberenkostuum aan trek. Dit kostuum is gemaakt van een echte ijsberenvacht. Die heb ik gekregen voor mijn verjaardag van mijn goede vriend Tafkab".

Hieronder is te zien hoe de ijsbeer Leo in zijn nekvel bijt. Gelukkig voor Leo bleef het hier bij, en volgde niet het gebruikelijke paringsritueel.

 

 

Comments (4)

 

 1. Tafkab zegt:

  Het schijnt dat Lokon wel wat teleurgesteld was dat het gebruikelijke paringsritueel niet door ging.

 2. Leok Oning Ehn zegt:

  Dat kun je wel zeggen, hij was zelfs niet vatbaar voor mijn sexy ijsberendans!

 3. The Earl zegt:

  Ik weet ook niet wat Leok Oning Ehn in Scheveningen deed…

 4. FG zegt:

  Gelukkig was het niet de leider van de ijsberen-roedel. Deze 4 meter lange donzige killah, slaat het nekknuffelen altijd over.

Geef commentaar