Jhonny van Beukering verlaat Feyenoord

Door MF

Rotterdam – Schokkend nieuws kwam er vandaag uit Rotterdam. Eén van de vele grootheden die Feyenoord heeft voortgebracht vertrekt per direct. Tot groot verdriet van Sander Stoop zal Jhonny van Burger King Beukering zijn imposante carriëre voortzetten in Indonesië.

Van Beukering werd in december als een ware volksheld binnengehaald in de Kuip en vanaf dat moment had het gehele legioen weer de volste vertrouwen in dit Feyenoord. Er werd zelfs zachtjes gefluisterd over een kampioensschap. Vooral de grote knuffel-snor uit Tilburg – Sander Stoop – kon zijn bewondering voor de voetballer niet onder stoelen of banken steken en liet een enorme beeltenis van Jhonny van Beukering op zijn rug tatoeëren. 

"Die tatoeage zal ik mijn leven lang met trots dragen en zal mij blijven herinneren aan alle fijne momenten en hoogtepunten die Van Beukering ons heeft laten zien in de Kuip. Altijd een genot om naar hem te kijken", aldus een licht geëmotioneerde Stoop. Verwacht wordt dat Feyenoord ook een dvd gaat uitbrengen als eerbetoon aan deze klasbak. De duur van de dvd wordt geschat op 1 minuut en 33 seconden. Dat is inclusief de memorabele sprint in de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen Excelsior. De overige 7 seconden worden gevuld met een ingooi en een aftrap.

 

 

Comments (2)

 

  1. stoopid zegt:

    Indonesie heeft een competitie in opkomst he. Het geeft alleen maar weer eens aan dat Jhonny heus wel wat kan. Hij heeft nooit een echte kans gehad terwijl hij geen haar minder is dan Castaignos. Hij komt alleen maar niet van het stigma van ‘dikkig’ af. Jammer, want onterecht. Jhonny is superfit, niet dik en hij kan wind buigen. Kom daar maar eens om. Ze gaan bij die Indonesische topclub een hoop plezier aan hem beleven. De plaatselijke horeca staat hem al op te wachten op het vliegveld. Toch een beetje weemoedig word ik er wel van. Jhon, het ga je onwaarschijnlijk goed!

  2. FG zegt:

    :-) wind buigen.
    Ik denk dat dit een verkeerde keus is van Johnny. Momenteel heeft hij het lichaam van Ursain Bolt en de actie radius van Messi.
    Maar Johnny heeft een zwakke plek, en dat is lekker eten. Dan moet je vooral niet naar Indonesie gaan met al zijn overheerlijke toko’s. Ben bang Johnny drie keer per dag warm gaat eten en weer de proporties krijgt van een kogelstoter.

Geef commentaar