Hit van Tafkab, Fabulous Fab en Susan Boyle bestormt de hitlijsten

Door MF

Als de leadzanger van Take Us Tafkab "Toughkop", de Zimbabwaanse rapper the Fabulous Fab en de woest aantrekkelijke schotse zangeres Susan Boyle elkaar treffen, dan moet er wel wat moois uit voortkomen. Twee weken na hun vrijpartij ontmoeting in Edinburgh, is de eerste hit al een feit. De eerste clip van Tafkab, Fab en Boyle is een genot om naar te kijken en te luisteren:  

Comments (3)

 

  1. Tafkab zegt:

    Hoge verwachtingen. Ik ruik de platina plaat al…of is het Susan?

  2. The Earl zegt:

    Toughcop is so street! Word to yo momma!

  3. Chris zegt:

    zegt:Ziet er te gek uit! Ik kan me niet anders vorteoellsn dan dat ik het prachtig ga vinden! Ik ga onze slaapkamer veranderen en de babyslaapkamer in een peuterslaapkamer omtoveren deze zomer, dus ik vermoed dat ik een goede klant zal worden

Geef commentaar