FG maakt gehakt van concurrentie en wint de George Beker beker

Door MF

FG heeft alle hoge verwachtingen waar kunnen maken door enorm overtuigd de George Beker beker te winnen. Vrijdag bleek al snel dat FG een goede kans zou maken om de beker te winnen. Echter met spelers als Takfab "gouden pik" van der Meer, Sanderdendo "Die krijgt hem" Stoopid en Leo "Anger Management" Grey moet je altjd oppassen. Vooral als je met ze speelt.

Zaterdag werd afgetrapt voor de GBB en snel bleek dat Tafkab geen enkele schijn van kans zou maken om de titel te prolongeren. Door PES 11 niet te oefenen is Tafkab het hele weekend in gevecht geweest met zijn joystick. Ook onze opmerking dat de Oester wel een christelijk huis is, weerhield Tafkab er niet van het hele arsenaal aan verwensingen eruit te gooien. Stoopid deed het stuk beter, en kwam dit weekend tot de kwartfinales. Helaas vond hij hier FG op zijn pad. Earl Grey was wederom een speler om rekening mee te houden. Earl maakte het mooiste doelpunt van het weekend. Dat in het zijn eigen goal was, deed de schoonheid van het doelpunt niet verbleken.

Vrijdag strandde FG nog in de kwartfinales door met de VS een penalty te missen. Penalties nemen in PES 11 zijn echt het hoogtepunt. Besloten werd om zondag de George Beker beker voort te zetten. FG lootte het altijd sterke Polen, Stoopid zijn tweede vaderland Zuid-Korea, Earl Mexico, Tafkab Frankrijk en de inmiddels gearriveerde Gertje Billy Billy de Tsjechen.

Ondanks zijn off-weekend wist Tafkab toch weer op het juiste moment te pieken door Polen en Mexico op een gelijkspel te houden en te winnen van Tsjechie en Zuid Korea. FG gaf Billy Billy een enorme pets om zijn oren met 4-0. Ook Stoopid 3-1 en Earl 1-0 moesten in het stof bijten. Aangezien er drie van de vijf naar de volgende ronde zouden gaan, moesten Billy Billy en Stoopid uit maken wie dit zou worden. Billy Billy moest winnen vanwege het doelsaldo, maar ondanks een tweetal gigantische kansen bleef het 0-0 en kon Billy Billy gaan douchen.

Tafkab, FG en Stoopid konden zich op gaan maken voor de laatste 16 ploegen. Tafkab kon zich geen moment waar maken en kreeg billenkoek van Uruquay. Stoopid speelde zeer overtuigend tegen Italie en won met 1-0. FG kon gelijk aan de bak tegen Brazilie, maar de samenwerking tussen de andere vier liep niet geheel vlekkeloos: 2-0.

Toen de kwartfinale Zuid Korea – Polen. Wat al in eerdere wedstrijden bleek, scoren was niet echt gemakkelijk. FG had een overwicht, maar het laatste zetje bleek lang op zich wachten. In de tweede helft eindige een prachtige voorzet in het netje: 1-0 en Stoopid kon ook gaan douchen. In de halve finale  tegen Nederland ging het ook moeizaam met scoren. In de verlenging wist FG dan toch 1-0 en 2-0 te scoren. Dan de grote finale POLEN-ENGELAND. De lijn van het missen van kansen werd ook hier voortgezet. De finishing touch was niet aan Polen besteed. Het doemscenario van 2009: verliezen met penalties doemde weer op. FG bleek echter tijdens de strafschoppenserie de juiste combinatie te hebben gevonden en er vlogen zowaar drie penalties in het net. Engeland echter wist enkel hoog de tribune te vinden. Onder luid applaus mocht FG de George Beker beker ontvangen van Tafkab. De emoties van Tafkab vielen mee, aangezien het lege plekje in de vitrine wordt opgevuld door de gouden bracelet van de TUPT. Maar een ding is zeker FG heeft de beker!!

 

Comments (17)

 

 1. Leo Beenhakker zegt:

  Heel goed FG, wat mij niet gelukt is in Polen in jarne lukt jou wel in 1 weekend, Hulde!

 2. Jerzy Dudek zegt:

  FG, może Dziękuję za przeciąganie w George Baker Cup dla naszego kraju? Sprowadziłeś chwałę naszego wspaniałego kraju! Szkoda, że nie mógł grać, ale ja to rozumiem, jest ważna dla kraju! Byłaś bez wątpienia najlepsza. Przytrzymaj tej linii, będziemy również tarzają się w naszych osiągnięć w 2011 roku w Renesse!

  PS Czy jest coś w Twoim domu są verspijkerd? Mam jeszcze kilka kuzynów, którzy mogą zrobić za bezcen.

 3. Tafkab zegt:

  Hulde aan deze overwinning. Zoals gezegd. Er valt niks op af te dingen. Jij wist dit weekend de knopjes op de beste manier te beroeren. Dat je in de week voorafgaand aan het weekend 24/7 bezig was met PES 2011 doet niks af aan de overwinning. Ik troost me met de gedachte dat de GBB bij jou in goede handen is. Overigens heb ik me toch vrij gereformeerd gedragen. Het was de alter ego van Lokon Earl Grey die regelmatig de kop opstak. Mooiste doelpunt dat geen eigen doelpunt was is toch die van mij. Strak in de kruising met Uruguay. En de TUPT Bracelet??? Die krijgt inderdaad een prominent plekje in mijn huis.

 4. Lech Walesa zegt:

  Hello FG,

  I want to congratulate you with the great Victory of the George Baker Cup. We are all very proud of you and we will make you a citizen of honour of our beautiful country. Thank you very much, my friend.

  Lots of kisses,

  Lech

 5. Zbigniew Bonek zegt:

  Dobrze, dobrze. I cieszył się wydajność razy puchar George Baker. Jeżeli nie ma innych dowodów, masz świat mniej materiału do spadku wydajności. Kudos! Kudos! Zawsze polskiego bohatera.

 6. Jung Mo Hu zegt:

  우리는 게임의 준준결승 동안 더 있었지만, 난 우리의 적을 폴란드를 GBB 달성을 축하하고 싶습니다. 그것은 거스 히딩크 다시는 곧 우리의 국가 대표팀을 담당하는 것이 시간입니다. 내년, 한국은 또있을 것입니다!

 7. FG zegt:

  ja mam wspaniały nuta!! M.a.w. ik heb geweldige noten.
  En ereburger van Polen is toch wel een droom. Zo, en nu een heel jaar oefenen met bowlen.

 8. Napoleon zegt:

  Tafkab est une honte pour le peuple français! N’apparaissait nulle part sur le football. Il mérite la poulie!

 9. Machete zegt:

  Earl Grey bolsas puede ser mejor quedarse. Corté las pelotas!!

 10. Aang zegt:

  生活對我來說沒有任何意義,因為我知道那不是我的漂亮男孩Stoopid。

 11. The Earl zegt:

  FG was doodgewoon de terechte winnaar van de GBB. Heeft hij al een mooi plekje in je prijzenkast?

 12. Tafkab zegt:

  Kom kom Aang, je bent mag er best zijn. Je bent alleen geen Moisander…eeeh…zo mooi als Sander

 13. FG zegt:

  George staat me al twee dagen lachend aan te kijken.
  Ik ben al een paar extra plankjes aan het timmeren voor wat extra prijsjes. Nl. de TUPT 2011, de TUBC (Take Us Bowl Championship) en de TUFT (Take us Frisbee Tournament)

 14. Jung Koek Song zegt:

  AAAHHH STOOPID MOTHERFUCKER YOU PLAY VELLY BAD!

 15. Tafkab zegt:

  Geniet er nog van. Ga komend jaar weer in trainingskamp. En gezien het feit dat Stoopid ieder jaar weer een beetje beter wordt is hij zomaar een geduchte kandidaat voor de GBB. De enige prijs die jij volgend jaar krijgt is de RUFT (Rob’s Ultieme Fijnste Tongzoen).

 16. The Earl zegt:

  Ik ben nog steeds aan het genieten van mijn MESODOSIJT
  (Mario en Sonic op de olympische spelen ijshockey toernooi).

 17. FG zegt:

  Goed van je dat je weer gaat trainen. Het was inderdaad Tafkab-onwaardig. En ach je moet maar zo denken, jij hebt het grootste massage apparaat van ons.

Geef commentaar