FG en Stoopid van Take Us gekozen tot knapste artiesten

Door MF

Na de loftrompet over zichzelf van Tafkab alias Baboon alias Tifkak, is de waarheid toch net even iets anders. De echte idolen van Take Us, zijn Stoopid en FG.  NIet alleen zijn ze gezegend met een enorme dosis muzikaal talent, ze zijn ook nog eens gekozen tot knapste artiesten van 2008. 20000 lezeressen van de Beau Monde en Elle hebben uiteindelijk gekozen voor de breedgeschouderde, 1.80 meter bonk staal FG en de immer goedlachse, karakterkop Stoopid.

FG en Stoopid hieronder gekleed in een pak van Ariemani, zijn er relax onder. Stoopid: "we wisten wel dat er iets zat aan te komen, voor mij is het gewoon een bevestiging, van wat ik elke morgen in de spiegel zie".

Aan de lezeressen werd gevraagd om hun ideale man samen te stellen. Hieruit kwam een man met de lippen en kaaklijn van FG en de ogen en neus van Stoopid.

 

 

 

Comments (5)

 

 1. tafkab zegt:

  Feiten en bewijzen willen we zien. Dit is alleen maar van horen zeggen. De foto bij mijn stukje zegt genoeg. Een plaatje zegt meer dan 1000 woorden.

 2. tafkab zegt:

  Dit plaatje zegt me trouwens één ding: “homohuwelijk?”

 3. FG zegt:

  Wat een afgunst proef ik hier. Dat jij met twee van zulke knapperds kan optrekken, is alleen maar goed voor je zelfvertrouwen.

 4. tafkab zegt:

  Ik hoef alleen maar naar die foto van een aantrekkelijke jonge blondine te kijken die trots prijkt met mijn naam op haar pronte borstjes en mijn zelfvertrouwen schiet omhoog…en niet alleen mijn zelfvertrouwen.

 5. […] bekend is geworden dat de Take Us helden FG en Stoopid, de Beau Monde Award 2008 hebben binnen gesleept, voor Most Good Looking Artists, zijn de diverse relikwieen van deze jonge […]

Geef commentaar