Feyenoord Maakt Nieuwe Directeur Bekend

Door MF
Rotterdam – Donderdagmiddag om 13.30 uur vindt er weer een persconferentie plaats bij Feyenoord. Dit is zojuist gemeld door de nieuwe persvoorlichter van de Rotterdammers, Rutger van der Meer.
 

De persconferentie gaat over de aanstaande versterking van de technische staf. Nadat eerder al oud-Feyenoorder Mario Been werd gepresenteerd zal Feyenoord wederom een oud-gediende aankondigen. Naar verluidt zal Arie de Geus de rol van technisch directeur op zich gaan nemen. De Geus, voorheen materiaal man op Varkenoord, heeft de ontwikkelingen bij Feyenoord op afstand gevolgd vanuit zijn landgoed in Zuid-Frankrijk, vanwaar hij zijn enorme zakenimperium bestiert. In het diepste geheim is de succesvolle manager benaderd door Rotterdamse mafia zakenlieden. Aldus De Geus:” Feyenoord is een prachtige, grote club met enorm veel potentie. Daar moet iets moois op te bouwen zijn, daar ben ik van overtuigd. Ook ik, als trouwe Ajax Feyenoord-aanhanger, heb de recente neergang met lede ogen bekeken. Maar er is hoop, volgend jaar worden we weer kampioen….Yes we cann’t”.

Namens de spellers zal Giovanni van Bronkhorst aanwezig zijn, die namens alle spelersvrouwen een krachtig pleidooi zal houden voor de directe versterking van de technische staf met Arie de Geus.

Comments (2)

 

  1. tafkab zegt:

    Eindelijk goed nieuws over Feyenoord. Club kwam te vaak negatief in het nieuws. Met Arie als TD, Mario als trainer en Rutger als hoofd scouting zal Feyenoord er weer helemaal bovenop komen.

  2. stoopid zegt:

    hehe, eindelijk iets van beleid. Aan Arie de G te V. vertrouw ik mijn geld wel toe… Vooral ook omdat Arie vroeger zelf enorm goed kon voetballen en dus oog heeft voor talent. Ik verwacht dat de gelederen van Feyenoord binnenkort worden versterkt door Raoul Kranenburg, Robin van der Meer en Mart en Stan de Geus! Bovendien ligt er al een contract klaar voor de ongeboren P…… Stoop

    Het worden mooie tijden!

Geef commentaar