Paleis familie Stroempf uit Tilburg verknald door RTL4

Door MF

froger bij familie stroempfDe famile Sander Popovic Stroempf kreeg bij de verbouwing van hun woning  hulp van Natasjaaaa Froger en haar kluts klusteam van het RTL-programma Welcome Home. Wat een opknapbeurt had moeten zijn, draaide echter uit op een gigantische teringzooi teleurstelling. Bewoonster Marjolein kon de hulp van het televisieprogramma zo goed gebruiken. Echtgenoot Sander Stroempf besloot drie jaar geleden een 286e hypotheek te nemen om zijn schattige huisje in Tilburg op te knappen.

Prutswerk

Het klusprogramma van presentatrice Natasjaaaaa Froger werd ingeschakeld, maar volgens buurtbewoner Gert janneke Jordaan leverde die prutswerk af en zitten de bewoners nu in hun maag met de verbouwing. De duitse nazi symbolen gele verf zit op de voordeur van de woning alsof die er met een tuinslang is opgespoten’, schrijft het Tilburgs Dagblad. ‘Binnen zit de vloer vol met CSI sporen verfplekken.

Sander en zijn familie doen er zelf het zwijgen toe. Ze willen wel praten, maar zijn door het productiebedrijf  Brown Star  Blue Circle contractueel verplicht niks te zeggen. Buurtbewoonster Earlie Grey zwijgt echter niet: ‘Ik heb buurtbewoners en hun twee vrienden gezien die naderhand kwamen kijken en moesten huilen. Omdat de bewoners nog slechter af zijn dan voor de opknapbeurt. Nadat de filmploeg weg is, worden de bewoners aan hun lot overgelaten, terwijl er nog een hoop werk en kosten aan het huis zijn.’

RTL betreurt de zaak
RTL betreurt de zaak en laat weten dat het productiebedrijf Brown Star de schade gaat herstellen. ‘De bedoeling is dat we een paleisje afleveren; een schot in je roos’, zegt  woordvoerder Leo Kontingen tegen Omroep Brabant.

Presentatrice Natasjaaaa Froger kan zich niet vinden in de kritiek op haar werk. ‘Ik ben heel verdrietig. 600000 man die voor deze enorm strontvervelende lieve mensen hebben gewerkt, krijgen op deze manier een trap na. We hebben ons dag en nacht  uitgekleed  ingezet voor de familie Stroempf.

Comments (1)

 

  1. tafkab zegt:

    Schijnt dat de deuropening van het toilet ook volledig dicht gemetseld is.

Geef commentaar