Biesbosch zoekt gestolen opblaasbever

Door MF

Nationaal Park De Biesbosch is op zoek naar een enorme opblaasbever. Het 11 bij 4 meter grote dier verdween begin november uit een opslag aan de Baanhoekweg in Dordrecht en sindsdien ontbreekt van hem ieder spoor.

De bever is voor het laatst gezien in de omgeving van Voorburg. Toevalligerwijs ook de plaats waar Take Us-adonis en rubber dieren-fetisjist Arie FG woonachtig is. FG ontkent in alle toonaarden iets met de verdwijning te maken te hebben.

“Ik heb hier allemaal dieren met een ventieltje eraan in huis liggen maar daar zit geen enorme bever bij. Ik houd niet eens van bevers. Mijn voorkeur gaat uit naar kale gladde dieren zoals een walrus of een potvis.”, aldus Arie.

De opblaasbever werd speciaal ontworpen voor Koningsdag waar hij meevoer bij de Grande Parade voor Koning Willem Alexander en zijn gezin en werd daarna gebruikt voor diverse promotionele doeleinden.

“We missen de bever enorm. Er staat nu een groot kaal leeg gat wat we zo gauw mogelijk weer gevuld zien worden met de bever.”, aldus een woordvoerder van het park.

De gestolen opblaasbever

Tags: ,

Geef commentaar