Arie FG woest op Giel Beelen “Tafkab heeft de mooiste kale kop”

Door MF

Voorburg – Geschokt en woedend heeft Arie FG gereageerd op de uitverkiezing van Humberto Tan tot mooiste kale kop van Nederland. Vandaag werd door radio 3FM DJ Giel Beelen bekend gemaakt dat de presentator de prijs ontving voor mooiste kale kop van het land.

Arie FG is het hier absoluut niet mee eens. “Deze prijs hoort maar aan één iemand toe en dat is onze eigen Tafkab. Het is een groot schandaal dat niet hij maar nota bene Humberto Tan er met de prijs vandoor gaat.”, aldus een briesende FG. “Tafkab is gewoon veel mooier dan Humberto Tan!”

Tafkab zelf reageerde sportief op de uitverkiezing van Tan en feliciteerde hem met deze prachtige prijs. Desalniettemin liet de Zoetermeerder wel weten volgend jaar vol voor deze prijs te gaan. “Maar eerst richt ik mijn pijlen op de George Baker beker 2012 en het verdedigen van de TUPT-bracelet. Dat zijn toch de prijzen waar het om gaat in een jaar”, aldus de sympathieke Tafkab.


Foto: Tafkab en Tan. 2 mooie kale koppen waarbij volgens Arie FG de verkeerde persoon de prijs voor mooiste kale kop heeft gekregen

Comments (1)

 

  1. The Earl zegt:

    Tan kan een puntje zuigen aan Tafkab’s majestueuze kale kets!

Geef commentaar