Arie FG laat zijn baard staan

Door MF

Het nieuws sloeg vorige week in als een bom bij Arie de Geus. Ondanks zijn tomeloze  populariteit bij puberaal en geriatrisch Nederland blijkt zijn tronie op de cover van tijdschriften een negatieve uitwerking te hebben op de verkoopcijfers. Het moge duidelijk zijn dat dit een enorme knauw gaf aan Arie’s zelfvertrouwen. Gelukkig bood zijn liesstreek hem de nodige troost, maar de vraag bleef: wat doe ik verkeerd? 

Arie bleef het antwoord verschuldigd. Tijd dus om hulp in te schakelen! Hij kwam al snel uit bij mental coach/trendwatcher/stylist Leo Koningen. Zijn conclusie na een korte analyse: Arie ziet er veel te lief uit! Kijk naar die haartjes, hij lijkt verdorie wel op Justin Biebert! Vrouwen gaan daar niet meer voor, ze willen een echte man! Arie moet dus zorgen voor een ruiger imago. Ik denk dat een baard wonderen zou doen! 

Dat vond Arie een uitstekend idee. De vraag was alleen of hij op tijd een baard wist te kweken, want hij had al snel weer een volgende fotoshoot op het programma staan, voor de Libelle ditmaal. Dat dit helemaal goed is gekomen blijkt wel uit onderstaande uitgelekte foto. Nu maar hopen dat de komende Libelle alle verkooprecords verbreekt! Wij houden onze vingers voor je gekruist Arie!


Afbeelding: Arie laat trots zijn nieuwe baard zien!

 

Comments (4)

 

 1. Tafkab zegt:

  2 dagen niet scheren en zie hier het resultaat.

 2. The Earl zegt:

  Dit overtreft mijn stoutste dromen! Dat is nog eens een echte kerel!

 3. The Earl zegt:

  Mocht Star Wars the Musical ooit van de grond komen, dan hebben we onze Chewbacca!

 4. fg zegt:

  Justin Biebert was Tafkab zijn idee, maar ik vind dit veel mooier! Ook erg praktisch bij het eten van spareribs e.d.
  Ik hou ook de vingers bij mijn kruis en hoop dat dit de Libelle lezeressen en lezers kan beamen.

Geef commentaar