Arie FG laat een paar piercings zetten

Door MF

Voorburg – In aanloop naar de 10e editie van Take Us does Renesse heeft Arie FG de Geus vriend en vijand verrast met een klein aantal piercings (foto). De 41-jarige Voorburger wil hiermee zijn mede bandleden intimideren om zo voor de tweede achtereenvolgende keer de George Baker beker te winnen.

Tafkab reageert licht geschokt als hij voor het eerst de foto ziet van een vers gepiercete Arie. "Oei, dit ziet er wel vervaarlijk uit. Daarnaast leidt dit natuurlijk ook de boel enorm af als we de strijd onderling aan gaan. Ik hoop niet dat dit ten koste gaat van mijn weken van voorbereiding. Daarnaast maakt het de reis naar Renesse toe ook een stuk spannender. We rijden immers altijd door het pittoreske Botlekgebied en het is maar de vraag hoe de florerende industrie aldaar met al zijn magnetische straling zal reageren als deze ‘Iron Man’  voorbij komt rijden.", aldus de Zoetermeerder.

De grote vraag is nu ook of de andere bandleden iets gaan doen om het elkaar komend weekend zo moeilijk mogelijk te maken. Met deze aktie van Arie FG is de toon voor het weekend in ieder geval gezet.

 

 

Comments (2)

 

  1. FG zegt:

    Het speelt echt heerlijk. En je kunt je pad er gewoon inhangen als je ff opstaat.
    Normaal gaat PES elke dag een stukje beter maar nu maak ik enorme sprongen.

  2. The Earl zegt:

    Ziet er goed uit Arie! Maar er zijn nog wel wat open plekjes. Zal ik een doosje spijkers en een hamer meenemen naar Renesse? Dan maken we het karwei af!

Geef commentaar