Arie FG gaat nummer opnemen met Gigi und die Braunen Stadtmusikanten

Door MF

Voorburg – Arie FG, de immens populaire leadzanger van Take Us is gevraagd om een lied op te nemen met de Duitse volksliedjesband Gigi und die Braunen Stadtmusikanten. Dit heeft Mike K., woordvoerder van de band vandaag bekend gemaakt.

Arie FG is een groot fan van deze band en nu blijken de gevoelens wederzijds te zijn. Het melancholieke "Adolf Hitler lebt" en de klassieker "Hamas, Hamas" worden regelmatig door de Voorburger uit volle borst gezongen onder de douche. Gigi zelf heeft FG benadert voor een nieuw project waarvan inmiddels duidelijk is geworden dat de clip wordt geschoten in de Gazastrook. De reden dat er voor deze plek is gekozen is omdat de band In Duitsland ook regelmatig onder vuur ligt vanwege de controversiële teksten in hun liedjes.

FG zelf denkt er het zijne van: "Ik luister gewoon naar de muziek en als ik de zoete klanken hoor van Der erste die gehen dan kan ik gewoon niet stil blijven zitten". Wanneer het nummer uitgebracht wordt is nog niet exact bekend. De verwachting is dat het nog zo’n 40 tot 45 dagen gaat duren.

 

Comments (6)

 

 1. FG zegt:

  En wat een vrolijke cover ook. Ze hebben de Braune Stadtmusikanten ook gevraagd om op te treden tijdens Nederland-Duitsland. Om de sfeer wat op te vrolijken.

 2. The Earl zegt:

  Arie de Arier, mooie nieuwe artiestennaam….

 3. Tafkab zegt:

  Arie Ariër Ariest

 4. The Earl zegt:

  Rutg, Rutger, Rutgerst

 5. Tafkab zegt:

  Earl Earlier Earliest

 6. Tafkab zegt:

  Sand Sander Sandst

Geef commentaar