Arie FG en Tafkab getuige van historisch moment Real Madrid

Door MF

Madrid – Arie FG en Tafkab brachten afgelopen weekend een bezoek aan Madrid. Op uitnodiging van huisvriend Christiano Ronaldo bezochten de helden Real Madrid-Real Sociedad (5 – 1) in het Estadio de Santiago Bernabeu en ware getuige van een stukje voetbalgeschiedenis.

Ronaldo scoorde zijn 100e doelpunt voor de koninklijke en deed dit beduidend sneller dan zijn illustere voorganger Ferenc Puskas. Speciaal voor zijn twee eregasten vierde hij het doelpunt uitbundig en wijzend richting de tribune waar zijn boezemvrienden elkaar in de armen vlogen van geluk. Tafkab kreeg het zelfs nog voor elkaar om het doelpunt vast te leggen op camera zodat ook het nageslacht kan zien dat de twee kanjers hier getuige van zijn geweest.

Een enorme eer voor Tafkab en FG maar ook voor Christiano Ronaldo die het bezoek van de heren nooit zal vergeten. En dat geldt ook andersom.

Comments (2)

 

  1. FG zegt:

    Whoop Whoop!
    Kunststukje weer Tafkab.
    En wat hebben we Ronaldo hier een plezier mee gedaan.

  2. Nicole zegt:

    Op de allerlaatste rij zat ik. Het geulid is dan erg pover of niet te horen. Wellicht zijn mijn oren ook oud. Het was van 1963 geleden dat ik erbij was. Toen met Piet van Egmond. Toen bij donner und blitz’ onweerde het buiten ook en de slagregen kletterde op de ramen. Dat vergeet ik nooit meer.Toch was ik blij er weer bij te zijn.

Geef commentaar