Andre “Gefeliciteerd voor vandaag” Bahia tekent nieuw contract

Door MF

Rotterdam – Eén brok Braziliaanse dynamiek, een enorme rots in de branding, uiterst betrouwbaar en een speler die zelden een steekje laat vallen. Een aktieradius waar je u tegen zegt en een snelheid waar de gemiddelde hinkstapspringer jaloers op is. We hebben het hier over André "Gefeliciteerd voor vandaag" Bahia.

Vandaag werd door zaakwaarnemer Sander Stoop bekend gemaakt dat het komende zomer aflopende contract van publiekslieveling nummer 1 is opengebroken en verlengd tot 2012. Dit tot grote vreugde van Lily Stoop, dochter van de zaakwaarnemer, in wie zij Bahia als tweede vader ziet. Sinds enkele maanden na de geboorte van Lily koesteren Sander Stoop en André Bahia een warme vriendschap die leidde tot het benoemen van Stoop als zaakwaarnemer. Opvallend ook dat sinds die tijd Bahia steeds beter is gaan presteren met als uiteindelijke resultaat een prachtige 6e plek met Feyenoord.

Op de vraag of Bahia erg in zijn nopjes is met zijn nieuwe contract antwoordde de sympathieke chocoprins: "Gefeliciteerd…voor vandaag".

Comments (3)

 

  1. FG zegt:

    Geweldig nieuws dit! Ik zie Andre nog schitteren in de uitwedstrijd tegen Nancy (geflatteerde 0-3). Enorm flegmatiek, snel op de eerste meters en fantastisch in de 1 tegen 1 situatie.

  2. Pharmd288 zegt:

    Hello! aecbbbe interesting aecbbbe site! I’m really like it! Very, very aecbbbe good!

  3. Pharmg344 zegt:

    Very nice site!

Geef commentaar